29-30 Mayıs 2013 gününün şanslı üyesi kim olacak ?

Ama belki bunlardan 0+ olanlardan sadece 8.351 tanesi profilinde kan grubunu işaretlemiş olamaz mı bence olabilir

Yani ben öyle olmasını umut ediyorumm

olabilir ray kiscemyaw sende baya az atmissinn

ama olabilir cünkü zorunlu bölüm degill

yaw dün erkenden konsaydi yarisma bu kadar sayfa birikmezdiii

aksama kadar kac sayfa olur bilemiycem artikinn

oda kazen beyin sorunu artık :63 şu yarışma hergün olaydı nooolurrduuuu

vayy ondan yasakhayal yazıyor nickinin altında arkadşın desene

edebilir bence istemiye bilirrr nadirde olsa

Itiraf edimmmi o bennnn
Takinti sahibi insanim yaren2oo7 nin farkli renkte yazmasi ruh halimi bozabilir bi kere avatari mi degistirdim sanki o ben degildim dunyam karardi aynisini zor buldumm
Ay bide kurkle sicak basar bana
Kazanirsam bi gun basakkkka vercem yahu

oda kazen beyin sorunu artık :63 şu yarışma hergün olaydı nooolurrduuuu

vayy ondan yasakhayal yazıyor nickinin altında arkadşın desene

tutimimim birbirimizi cok sevdik kardes gibimm rütbesine bile beni yazdi sevdigimi herkes görecek dedii

simdi nasi vermim kürkümüüo önce kazansaydi kendisi giymeden bana verecektiii ama gerek kalmadi melek 181 kisce kazaninca hesaplar degistii

evet güneşinkızı seni dinç bekliyoruz buraya ben dün gece uyumamış olsaydım akşama kadar uyurdum hoş uyusamda gene uyuyabilrim

olabilir ray kiscemyaw sende baya az atmissinn

ama olabilir cünkü zorunlu bölüm degill

Benim tahminim senin tahminin yanında minicik kaldı ama ya

Ben sadece Kazen bey'in yazdığını okudum etkilenmiyim diye sonra hemen yazdım tahminimi

Ama çok pişmanıımmmm

Neyse tecrübe olsun bu hafta bi daha ki yarışmaya 23:55 de cvp vericemm

tebriklerrr

acemilik oluyo ilkinde bende hemen ipucunu ne göremeden yazmistimmm bundan sonra bekliyom son dakikaya kadar ama degisen olmadi iki yarismadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…