- 5 Nisan 2009
- 582
- 63
hadi gözün aydın emekli gule gule kullan burnunu:1rolleyes:
sağolasın canımcımŞeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi gözün aydın emekli gule gule kullan burnunu:1rolleyes:
Canım umarım harika bi burnun olur. seninle aynı gün ameliyat olmuştuk hatırlarsan.günaydın arkadaşlar çok mutluyum doktorum hemen hemen aynısı olmasada doğal hoş bi burun yaptı şuan ekleyemiyorum foto inş. 1 kaç gün içinde koyucam biraz şişlik var.ameliyatım 2 buçuk saat sürdü.doktorum izmir efes kbb de sezgin öztürk.dün dikişlerim ve alçım alındı.çok rahat nefes alıyorum.hepinize teşekkür ederim
günaydın arkadaşlar çok mutluyum doktorum hemen hemen aynısı olmasada doğal hoş bi burun yaptı şuan ekleyemiyorum foto inş. 1 kaç gün içinde koyucam biraz şişlik var.ameliyatım 2 buçuk saat sürdü.doktorum izmir efes kbb de sezgin öztürk.dün dikişlerim ve alçım alındı.çok rahat nefes alıyorum.hepinize teşekkür ederim
Canım umarım harika bi burnun olur. seninle aynı gün ameliyat olmuştuk hatırlarsan.
Fakat benim daha alçım alınmadı. Bugün alınacak.Seninki kaç gün sonra alındı?
Emeklicim benimde alçım alındı bugün.annem,arkadaşlar beğendi burnumu fakat bana yamuk geldi.ödemlerdenmiş.Şuan bantlı sıkı sıkı.Bu şekilde gayet düzgün. Demekki şişliklerden yamuk, yoksa bantlıykende yamuk olurdu.Ucuda epeyce kalkık geldi bana ama iner sanırım biraz.Banada aynaya bakınca çok tuhaf geldi.Bendede bikaç sivilce çıkmış :) Benim gözlerimde morluk oldu canım fakat hiç kanlanmadı.Yüzümde biraz şişti ve yanaklarım halen şiş.Fakat göze batar bişeyim yok. Yarın profilime albüm yapacağım.
Canım tam olarak ne kadar sürdü bilemiyorum fakar bir saatten fazla sürdü benim.sizleri takip ediyorum devamlı ..estetik olucagım bende neler yasadıgınızı izliyorum :)) sanada cok gecmis olsun güle güle kullan burnunu latiko ..benimde kısmetse ayın 16 sında gün yaklaştıkça korku oluşuyor ..kac saat sürdü ameliyatın latiko
cesaret ignesi yada sakinlestici türden igne yaptılarmı kızlar size ameliyat öncesi
Bence gayet güzel.. ilk amaliyatin dimi? Doktorun kim peki?
emekliiii fotograflarını ne zaman görecez peki boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile
haftaya yüklücem iyice güzelleşsin burnum hemen yüklücem zemuszemusbayanssulusmile