29.12.2009 ameliyat tarihim

tasarımı beğendinizmi

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .
ARKADAŞLAR DÜN YAZAMADIM KUSURA BAKMAYIN YOĞUN BıR GÜN GEÇıRDıM DOKTORUM ıZMıR ÖZEL EFES KBB DE SEZGıN ÖZTÜRK..kendisi çok ilgili bi doktor bana da işyerimden arkadaş önerdi benim deviasyon problemim vardı.ameliyata girmişken estetiğide aradan çıkartıyım dedim

arkadaşlar şöyle söyliyeyim özel efes kbb ye bi girdim sekreterler falan hepsi cillop gibi kıslar :)) meğer hepsinin de burnu estetikmiş yawww hepsiinide kendi doktorları yapmış (sezgin bey

vala ben önden arkadan sağdan soldan her türlü bayıldım..çok güzel bir burun olacak inşallah..şimdiden geçmişler olsun..sorunsuz olsun..

sağolun kıslar çok teşekkürler yorumlarınız için.büyük moral oldu.yarın saat 12 de ameliyata giriyorum nasipse

Canım bende yarın ameliyat oluyorumç Fakat hiç heyecan yok sıfır :) Sen ne durumdasın. Hiç korkmuyorumda. Tasarımında süper.Benim burnum önden seninkinden daha düzgün ama yandan daha kemerli. Bugün saat 1de randevum var. Tasarım yapacağız.

Canım bende yarın ameliyat oluyorumç Fakat hiç heyecan yok sıfır :) Sen ne durumdasın. Hiç korkmuyorumda. Tasarımında süper.Benim burnum önden seninkinden daha düzgün ama yandan daha kemerli. Bugün saat 1de randevum var. Tasarım yapacağız.

şimdilik fazla heycan yok canım ilk başta biraz stres vardı. yapıldığı zaman tasarımını koyarmısın bende seninkini merak ettimdelikafadulden:1hug:

şimdilik fazla heycan yok canım ilk başta biraz stres vardı. yapıldığı zaman tasarımını koyarmısın bende seninkini merak ettimdelikafadulden:1hug:
Tabiki koyarım canım tasarımlarımı. Fakat bu burnumu yandan nasıl yontacak doktor merak ediyorum-tatlicadiarzu- Senin burnun yandan güzel bence.Fakat ameliyat sonrası daha güzel olacak tabi.

Tabiki koyarım canım tasarımlarımı. Fakat bu burnumu yandan nasıl yontacak doktor merak ediyorum-tatlicadiarzu- Senin burnun yandan güzel bence.Fakat ameliyat sonrası daha güzel olacak tabi.

hadi bakalım inş. güzel yapar a.s:dance:

Muhtemelen ameliyattan cıktın şuan :) geçmiş olsunn her şey güzel olur inşallah

Canım burun tasarımların çok güzel görünüyor. Şimdi ameliyattan çıkalı epey olmuştur. Acıların çabuk dinerde aramıza katılırsın ınşallah. Yeni yılda yeni burnunla mutlu günler geçirmen dileğiyle.....

Ohh valla siz yaptirdiniz kurtuldunuz darisi bekleyenlerin basina :) umarim agrisiz sizisiz gecmistir.cok gecmis olsun insallah istedigin gibi olmustur

hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun.... tasarımdaki burun çok hoş özellikle yandan .

ameliyat sonrası agrı şiş morluk durumu nedir? ben bunları cok merak ediyorum..beni bilgilendirebilirmisin ?

cnm cok gecmis olsun yeni yilin ve yeni burnun hayirli olsun:)

4. resmi beğenmedim.yandan çok bastırılmış ezilmiş gibi ve fazla kalkık duruyor çok yapay.ama 2 resim çok güzl.

ama emekli hala yoksun.. her şey yolundAdır umarım

X