29.12.2009 ameliyat tarihim

tasarımı beğendinizmi

• Ankete Katılan
    22
  • Anket Kapalı .

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
mrb arkadaşlar bende karar verdim ameliyat olmaya..burnumda çok bariz deviasyon var. tasarımlarımı bugün gönderdi doktorum.şimdiden heycan bastırdı.korkmaya başladım.fotolarımı ekliyorum .fotolarıma iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum :KK70:

16701.jpg

Son düzenleme:
Canım zaten yaptıkları tasarımın aynısını yüzde yüz yapamıyolar ama doktorun yüzüne en uygun olanı yapar tabiki.

şimdi gördüm evet güzel ama yaptırmasanda olurmuş burnun kötü görünmüyo çünküsengözlerimebaksanab benim burnumun yanında problemsizzza.s

Yan profil süper ama önden görüntüsü biraz daha düzeltilebilirse daha güzel olur canım.....

çok beğendim canım aynısını yapabilirse ne mutlu kavisi falan harika abartılmamış doğal bir burun tam benim istediğim gibi kaydirigubbakcemile2

çok beğendim canım aynısını yapabilirse ne mutlu kavisi falan harika abartılmamış doğal bir burun tam benim istediğim gibi kaydirigubbakcemile2

sağolasın benimde tam istediğim gibi tasarım..doktorum daha çok beğeniceğimi söyledi ameliyattan sonra

cnmmm mükemmel degil ama eskisinden güzel tabiki...zaten tasarımla çok benzer bi burun ortaya çıkmıyo daha güzel olur eminim:)

cnm yandan cok hos duruyo cok begendim
ama önden biseyler eksik gibi..sanki biraz daha kalkik olsa daha hos dururmus gibime geldi cünkü ucu düsük duruyo bide cok daraltmis gibi bilmiyorum
ama yandan cok hos duruyo
ama begendim:):)

ukalalık etmek ıstemem ama photoshopla yapılan tasarımların bence sadece daha guzel bır burunla nasıl olurum sorusuna faydası var... bırebır tasarımın aynısını yapamazlar...

ukalalık etmek ıstemem ama photoshopla yapılan tasarımların bence sadece daha guzel bır burunla nasıl olurum sorusuna faydası var... bırebır tasarımın aynısını yapamazlar...

kaydirigubbakcemile3 bunu zaten herkes biliyo söylemene gerek yok
tasarimlar ameliyattan sonra nasil bir buruna kavusulabildigini gösteriyo
doktor aklinda nasil bir burun varsa öyle tasarim yapiyo ona görede insanlar böyle olmasin söyle olsun diyebilsinler demi
tasarimlar olmazsa hasta doktorun nasil bir burun yapicagini bilemez veya doktor hastanin tam olarak nasil bir buruna kavusacagini tahmin edemez...

Yan profilden cok hos, ama bir cok arkadasin dedigi gibi
önden birseyler eksik sanki.

Umarim iyi bir ameliyat gecirirsiniz kaydirigubbakcemile5

X