• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

#28şubatzulümhikayeleri sosyal medya yıkılıyor

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.319
298
İstanbul
Sosyal medya yıkılıyor
Hükümete yakın kesimlerin açtığı başlık daha sonrasında mizah trollerinini hedefi oldu...
sosyal-medya-yikiliyor-2802161200_m2.jpg

lg.php
img

Muazzez İlmiye Çığ'ın ölümsüz eserleriyle tanışmak ya da eksik kitaplarınızı tamamlamak için şimdi tam zamanı.www.kaynakyayinlari.com'da tüm Muazzez İlmiye Çığ kitapları kısa bir süre için %35 indirimli...

lg.php
img

28.02.2016 13:42 Karakter boyutu :
font_02.gif
font_04.gif

28 Şubat'ın yıl dönümünde AKP medyasının ve hükümet yandaşlarının "darbe mağduru" gibi davranmaları sosyal medyada alay konusu oldu.

Twitter'da "#28ŞubatZulümHikayeleri" başlığı altında hükümete yakın kesimlerin açtığı başlık daha sonrasında mizah trollerinin hedefi oldu.

Başlık altında 28 Şubat dönemine ilişkin hükümete yakın isimlerin yaptığı abartılı yorumlar ti'ye alınırken, atılan yüzlerce tweet nedeniyle başlık Türkiye gündemine girdi.

lg.php
img

İşte o tweetlerden bazıları...

28%C5%9Fubat1.jpg

28%C5%9Fubat2.jpg

28%C5%9Fubat3.jpg

28%C5%9Fubat4.jpg

28%C5%9Fubat5.jpg

28%C5%9Fubat6.jpg

28%C5%9Fubat7.jpg

28%C5%9Fubat8.jpg

28%C5%9Fubat9.jpg

28%C5%9Fubar10.jpg

28%C5%9Fubat19.jpg

28%C5%9Fubat10.jpg

28%C5%9Fubat11.jpg

28%C5%9Fubat12.jpg

28%C5%9Fubatt.jpg

Odatv.com

Bu haberi(capsleri) paylaşmanın amacı nedir?Samimiyetinden,tarafsızlığından şüphe ederim bu capslere gülenin.
İsteyen istediği gibi davranır, istediği konuyu açar.
kimsenin kimseye hesap sorma gibi bir lüksü olduğunu zannetmiyorum.
Konuyu açmak için izin ya da başka bir kriter belirtmemiz gerektiğini de düşünmüyorum.
Kimin Samimiyetine önem verip vermediğiniz de bu konunun ilgi alanı değil.
Sonuçta etik veya değil, her konuyu bu kadar çok özümsemeyin ya da kafaya takmayın :)
Zira ben öyle yapıyorum.

şimdi hayyal arkadaşı savundu alan demeyin,kendi adıma konuşayım. çoğu buraya takılan bilir, çok konu açarım buraya. bir kısmı savunduğum şeyi savunan konulardır.. bir kısmı ise asla aynı düşünmediğim konulardır. sinir olduğum haberlerdir ve yazılardır. bazende çok beğendiğim haberleri yazıları koyarım konuya.
kısaca bu bölüme her açılan haberi desteklemek için açmaz kişi. bazen yermek içinde açar.

yada açar,ve düşünceleri görmek ister

İsteyen istediği gibi davranır, istediği konuyu açar.
kimsenin kimseye hesap sorma gibi bir lüksü olduğunu zannetmiyorum.
Konuyu açmak için izin ya da başka bir kriter belirtmemiz gerektiğini de düşünmüyorum.
Kimin Samimiyetine önem verip vermediğiniz de bu konunun ilgi alanı değil.
Sonuçta etik veya değil, her konuyu bu kadar çok özümsemeyin ya da kafaya takmayın :)
Zira ben öyle yapıyorum.
Tabii ki izin istemeyeceksiniz.Hesap sormak değil amacım,herkesin hür iradesi var.Fakat haberi tıklayınca rahatsız oldum görüntülerden,tepkisiz kalamazdım.

Tabii ki izin istemeyeceksiniz.Hesap sormak değil amacım,herkesin hür iradesi var.Fakat haberi tıklayınca rahatsız oldum görüntülerden,tepkisiz kalamazdım.
Bazı arkadaşlar bu forumda konu açıp sonra yazılanları sevmeyip okumayın çıkın diyor.
Bu pek benim tarzım değil, fakat şahsıma yönelik bir söz söylenince takdir edersiniz ki ben de tepkimi koymak zorundayım.
Evet radikalizm daima rahatsız edici.
Ne bu olayı dramatize edenler ne de böyle dalga geçenler haklı.
Bence herşeyi zamanıyla ve getiri götürüleriyle ele almalıyız.

Ben de güldüğümü söyledim ama esprileri iyi bulduğum içindi bu. Desteklediğim için değil. Açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz insanı illa, hacı Şakir komik değil mi şimdi ya? Bence komik.

Bunu söyledim diye oh olmuş falan demiş olmuyorum.

Ben de güldüğümü söyledim ama esprileri iyi bulduğum içindi bu. Desteklediğim için değil. Açıklama yapmak zorunda bırakıyorsunuz insanı illa, hacı Şakir komik değil mi şimdi ya? Bence komik.

Bu capsleri gören sadece siz değilsiniz,sosyal medyada yayınlandığı söylenmiş,kimbilir kaç kişi güldü ,genel olarak yazdım.Yorumlarda bazen görüyorum sizi,samimiyetinize inanıyorum.

İşte kafa bu ..

Bir atasözümüz vardı hatırlatmıyorum.
Kendiniz bulun.

Senin dalga gecmedigin belli zaten. Yorumlarindan tanıyoruz seni. Bu forumda objektif bakabilen ender uyelerdensin.. hukuk mu okuyorsun? Bir kaç yorumundan dolayı böyle düşündüm ama?

Şu, "gece yarısı evinden alınan ve sonra sabun kalıbı yapılan Hacı Şakir"i tuttum.
Öncesi ve sonrası halleri oldukça dramatik.

Genç irticacılar epey sinirlenmiş olmalı.
Tabi, güldürürken bilgilendiren mizahlara alışık değil Şeriatçı dayılar.

Eh, ağlayalım derken ti'ye alınanlara iyi bir ders olsun.

Şu, "gece yarısı evinden alınan ve sonra sabun kalıbı yapılan Hacı Şakir"i tuttum.
Öncesi ve sonrası halleri oldukça dramatik.

Genç irticacılar epey sinirlenmiş olmalı.
Tabi, güldürürken bilgilendiren mizahlara alışık değil Şeriatçı dayılar.

Eh, ağlayalım derken ti'ye alınanlara iyi bir ders olsun.

Bir kadın hakları savunucusu olarak 28 Şubat ve beraberinde uygulanan başörtüsü yasağı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Back