G gamze1712 Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 278 57 13 24 Dün 23:53 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze1712 #61 leey .!.: Sende bendeki gibi belirtiler olmuş muydu. Benimde il iğnem ama hiç bir beklentim yok. Gelişmeleri mutlaka yazarım Genişletmek için tıkla... Göğüs ağrısı hariç diğerleri olmuştu bende de
leey .!.: Sende bendeki gibi belirtiler olmuş muydu. Benimde il iğnem ama hiç bir beklentim yok. Gelişmeleri mutlaka yazarım Genişletmek için tıkla... Göğüs ağrısı hariç diğerleri olmuştu bende de
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 144 28 13 27 Bugün 10:03 Konu Sahibi Konu Sahibi gamze1712 #62 gamze1712 .!.: Göğüs ağrısı hariç diğerleri olmuştu bende de Genişletmek için tıkla... İğne etkisinden mi oluyor acaba yoksa yerleşme etkisinden mi acaba nasıl ayırt edebilir ki bunu
gamze1712 .!.: Göğüs ağrısı hariç diğerleri olmuştu bende de Genişletmek için tıkla... İğne etkisinden mi oluyor acaba yoksa yerleşme etkisinden mi acaba nasıl ayırt edebilir ki bunu
G gamze1712 Üye Kayıtlı Üye 5 Şubat 2025 278 57 13 24 34 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi gamze1712 #63 leey .!.: İğne etkisinden mi oluyor acaba yoksa yerleşme etkisinden mi acaba nasıl ayırt edebilir ki bunu Genişletmek için tıkla... İşte anlamak mümkün değil bekliyoruz sadece
leey .!.: İğne etkisinden mi oluyor acaba yoksa yerleşme etkisinden mi acaba nasıl ayırt edebilir ki bunu Genişletmek için tıkla... İşte anlamak mümkün değil bekliyoruz sadece
L leey Üye Kayıtlı Üye 3 Nisan 2025 144 28 13 27 5 dakika önce Konu Sahibi Konu Sahibi gamze1712 #64 gamze1712 .!.: İşte anlamak mümkün değil bekliyoruz sadece Genişletmek için tıkla... Kiste çevirir diye korkuyorum ya ovülasyonda çatlamayı gördüm ama yinede tedirginim neyse artık hayırlısı bakalım
gamze1712 .!.: İşte anlamak mümkün değil bekliyoruz sadece Genişletmek için tıkla... Kiste çevirir diye korkuyorum ya ovülasyonda çatlamayı gördüm ama yinede tedirginim neyse artık hayırlısı bakalım