- 15 Nisan 2017
- 73
- 17
- 32
-
- Konu Sahibi blackangel92
Damla proteziniz Natrella markas ise 2-3 ay içinde bile yuşumadığını söyleyenler var, Mentor ise ben 3. ayımdayım yumuşaklık tabi ki var ama tatmin edici değil, 6.aydan sonra sanırım mutlu edecek
canım benim 2. ayım , ilk ay ki sertlik yok tabi her geçen gün dahada yumuışuyorlar ama 6 ay 1 yılı buluyormuş meme kıvamına gelmesi ama bence sertte güzel yahuu :))Merhaba arkadaşlar
Bugün silikon ameliyatımın 5. Günü
Gerçekten çok doğru bi karar verdiğimi düşünüyorum.
Umarım zamanla daha iyi olcak
Daha önceden ameliyat olmuş arkadaşlara sormak istiyorum kaç ay içinde yumuşamalar başlar
Bence de sertte güzel duruyor tabi şu füze gibi durması geçerse :)canım benim 2. ayım , ilk ay ki sertlik yok tabi her geçen gün dahada yumuışuyorlar ama 6 ay 1 yılı buluyormuş meme kıvamına gelmesi ama bence sertte güzel yahuu :))
1 ay sonra yan yatmaya başladım kuzum o his bende 1 ay sonra geçti , şuan ara ara hissediyorum büzüşme hissi gibiBence de sertte güzel duruyor tabi şu füze gibi durması geçerse :)
Peki ben şuan sadece sırt üstü yatabiliyorum. 2 ay içinde yan yatabilir miyim? Vücudunda silikon varmış hissi tam olarak ne zaman geçiyor
1 ay sonra yan yatmaya başladım kuzum o his bende 1 ay sonra geçti , şuan ara ara hissediyorum büzüşme hissi gibiama şuan gayet sahiplendim tabi yüz üstü halen yatamıyorum ...
2 aydan sonra yumuşamaya başlıyor, 6 ayda epey yumuşak oluyor ama 1 yıla kadar gitgide daha da yumuşuyor. Yalnız damla protezler belli derecede yumuşar, genelde serttir şekli bozulmaması için..
şöyle söyliyim doktorumun eski bir hastasının göğsüne dokunduğumda hiç bir fark anlamadım 1.5 yıllık falandı normal meme kıvamı :))2 aydan sonra yumuşamaya başlıyor, 6 ayda epey yumuşak oluyor ama 1 yıla kadar gitgide daha da yumuşuyor. Yalnız damla protezler belli derecede yumuşar, genelde serttir şekli bozulmaması için..
Yok tabi ki ilk zamanki gibi olmayacak.. Açıkçası hiç damla protez görmedim yakından ve ellemedim de ama fazla büyük olmayan ccler zaten hiç anlaşılmıyor protez olduğu..Ama bu ilk günki sertlikte olmaz herhalde diye düşünüyorum. 1 sene sonra bu damla protezler silikon olduğu anlaşılır mı canım
Yok tabi ki ilk zamanki gibi olmayacak.. Açıkçası hiç damla protez görmedim yakından ve ellemedim de ama fazla büyük olmayan ccler zaten hiç anlaşılmıyor protez olduğu..
şöyle söyliyim doktorumun eski bir hastasının göğsüne dokunduğumda hiç bir fark anlamadım 1.5 yıllık falandı normal meme kıvamı :))
Yok tabi ki ilk zamanki gibi olmayacak.. Açıkçası hiç damla protez görmedim yakından ve ellemedim de ama fazla büyük olmayan ccler zaten hiç anlaşılmıyor protez olduğu..
Bu gerçek yalnız damlanın yuvarlak protezden sert olduğu, açıp bakabilirsiniz.O kadar keskin belli bi yere kadar yumuşar ancak demişsiniz ki bi an korktum... neyse ki hiç görüp dokunup ellememişsiniz.
Markaların kendi sitelerinden araştırmış ve protezlerin özelliklerini okumuş biri olarak net bir cümle kurabilirim elbette..Tikkabilla O gerçeği gayet iyi biliyorum zira ben ikisini de görüp dokunup elledim... bilmediğim şey hakkında keskin yorumlar yapmam asla.