285 cc damla

Mentor Marka Protezlerde Kullanılan Jel Sertlik Dereceleri:
Koheziv I :
Mentor’un en yumuşak jelidir.
Koheziv II: Daha yoğun bir akışkanlığa sahiptir ve bu jel Koheziv I ile kıyaslandığında biraz daha serttir. Daha sert hisli protez isteyen cerrah ve hastaların tercihidir.
Koheziv III: Mentor’un en sert yoğunluğa sahip jelidir. Bu jel protezin şeklini koruyabileceği bir sertliğe sahip olduğu için sadece anatomik şekilli protezlerde (Kontür Profil Protez) kullanılır. Bu jel diğer jellere kıyasla daha sert olmakla birlikte meme hissindeki yumuşaklığı ve doğallığı korumaktadır.

Tikkabilla Tikkabilla Gizosgizos Gizosgizos da 1.5 yıl sonra mentor damla proteze dokunmuş mesela ve size meme kıvamında olduğunu yazmış. Ona verecek cevap bulamadınız bu arada. Ah tabi siz görmediniz dokunmadınız sert ama NE KADAR SERT bilginiz olmadan insanları yanlış yönlendirmeye devam. Aferin...

Son düzenleme:
Tikkabilla Tikkabilla bence kuramazsınız. ''daha sert'' olduğunu teorik olarak bilmeniz, ''NE KADAR SERT''olduğu hakkında yönlendirici yorum yapmanıza izin vermez. Ben yapamam, siz yaparsanız da belli ki o sizin etik anlayışınız. Vurgulamak istediğim tam da bu nokta ama anlamak istememenizi gayet iyi anlayıp, bundan sonra yapacağınız yorumu da umursamayacağım haliyle.

Tikkabilla Tikkabilla Üzülüyorum sizin adınıza. Fazlasını yazmama gerek Yok. Anlayana kadar tekrar okuyun.
O dediklerinin hepsini okuduğumu, okumakla kalmayıp görüp dokunup ellediğimi de yazdım zaten. Bu iki satır bilgi nedir ki.. bu süreçte nerdeyse bir doktor kadar bilgilendim merak etmeyin, bana iki satır yazı atarak neyin savaşını veriyorsunuz? Komik.

Son düzenleme:
Tikkabilla Tikkabilla Üzülüyorum sizin adınıza. Fazlasını yazmama gerek Yok. Anlayana kadar tekrar okuyun.
O dediklerinin hepsini okuduğumu, okumakla kalmayıp görüp dokunup ellediğimi de yazdım zaten. Bu iki satır bilgi nedir ki.. bu süreçte nerdeyse bir doktor kadar bilgilendim merak etmeyin, bana iki satır yazı atarak neyin savaşını veriyorsunuz? Komik.
M macellan Tikkabilla Tikkabilla kizlar yapmayin yahu herkeste farkli tepkiler oluyor yumusama sureleri farkli o yuzden tartismaya hic gerek yok opuyorum ikinizideeee

Problem burada protez de değil zaten, canlı canlı görüp dokunup, 'sert ama ne kadar sert' bilmeden, 'damla protez serttir ancak bi noktaya kadar yumuşar pek de yumuşamaz yani' algısıyla insanları yönlendiren tavrınızı sorgulamanız gerektiği.. Hayatınızın diğer alanlarında da böyle misiniz acaba bi kendinizi sorgulayın bence.

M macellan Tikkabilla Tikkabilla kizlar yapmayin yahu herkeste farkli tepkiler oluyor yumusama sureleri farkli o yuzden tartismaya hic gerek yok opuyorum ikinizideeee

Burada bir süreçten bahsetmiyor ki.. zaten eski üye olduğu için diğer yazılarını da biliyorum, her zaman her yere damla sert ama diye atladığı için yazmam gerekti. Takım tutuyoruz sanki. Böyle saçmalık görmedim.

X