- 13 Şubat 2017
- 53
- 18
- 32
- Konu Sahibi blackangel92
Mentor damla canimDamla protez miydi bir de mentor marka mıdır acaba merak ettim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mentor damla canimDamla protez miydi bir de mentor marka mıdır acaba merak ettim..
Tikkabilla bence kuramazsınız. ''daha sert'' olduğunu teorik olarak bilmeniz, ''NE KADAR SERT''olduğu hakkında yönlendirici yorum yapmanıza izin vermez. Ben yapamam, siz yaparsanız da belli ki o sizin etik anlayışınız. Vurgulamak istediğim tam da bu nokta ama anlamak istememenizi gayet iyi anlayıp, bundan sonra yapacağınız yorumu da umursamayacağım haliyle.
M macellan Tikkabilla kizlar yapmayin yahu herkeste farkli tepkiler oluyor yumusama sureleri farkli o yuzden tartismaya hic gerek yok opuyorum ikinizideeeeTikkabilla Üzülüyorum sizin adınıza. Fazlasını yazmama gerek Yok. Anlayana kadar tekrar okuyun.
O dediklerinin hepsini okuduğumu, okumakla kalmayıp görüp dokunup ellediğimi de yazdım zaten. Bu iki satır bilgi nedir ki.. bu süreçte nerdeyse bir doktor kadar bilgilendim merak etmeyin, bana iki satır yazı atarak neyin savaşını veriyorsunuz? Komik.
M macellan Tikkabilla kizlar yapmayin yahu herkeste farkli tepkiler oluyor yumusama sureleri farkli o yuzden tartismaya hic gerek yok opuyorum ikinizideeee