• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 yaşındayım evliyim 1 kızım var ygs ye giricem fikirlerinize ihtiyacım var

ceylamm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2010
310
236
133
evet arkadaşlar belirttiğim gibi 28 yaşındayım harita teknikeriyim devlette çalışıyorum 1.5 yaşında kızım var eşim astsubay bu sene sınava giricem. daha önce gerek imkanlar şartlar evlilik çocuk derken ancak sıra geldi. yıllardır hayalimde olan bir türlü gerçekleştiremediğim amaç için bu sene tekrar sınava girip hukuk fakültesini kazanıp hakim olmak istiyorum. şimdi yaşım sizce çok geçmi çocukla sorun olur mu çocuğum olumsuz etkilenirmi hem çalışma hem okul hem ev hem çocuk nasıl olur çok zor olur mu. yaptığım meslekte mutlu değilim ve hayalimin peşinden gitmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var

Okumanın yaşı yoktur gerçekten istiyorsanız yaparsınız yaşınızın geç değil sizin yaşınızda okuyan çok kişi tanıyorum..Çocuk konusundada yardım alarak aşabilirsiniz diye düşünüyorum.

amaçlarının pesınden koş canım yorulsan dahı ınankı tatlı yorgunluk oluyor altından kalkabılırsın

slm bende aynı sizin gibiyim son bi senedir resmen hukuk bölümünü çok fena taktım kafama, bende turizm mezunuyum ve üç ay sonra evlenicem. sekreterlk yapıyorum şimdi ama işimden nefret ediyorum resmen ofis amelesiyim :( Allahım inşallah sana bana o imkanı zamanı sabrı maddi manevi her türlü olanağı sunarda hayallerimize kavuşabiliriz :)
bu sene açık öğr adalet bölümünü düşünüyorum belki ilerde çok çalışıp direk geçişle hukuka geçebilirim kısmet bakalım :)

birde 28 yaş kesinlikle geç değil bi kaç forum sitesinden avukatları ve hukuk ile ilgili konuları takip ediyorum 40 50yaşlarında amcalar bile bu bölümü okuyor hatta bazısı yazmış gözlüğümü evde unutuyorum sınavda hocalar gözlüklerini vermiyolr, prostatım tuvalete göndermiyolr vs. diye ne anıları var milletin :D o yaşta bile onlar yapabiliyosa bizde hayli hayli yaparz yeterkkiii azmedelimm :)

Hayır asla geç değil. Fakat hakim olmak için yaş sınırı 35 sadece. Ben de hakimlik sınavına hazırlanıyorum. Umarım herkes istediği mesleği yapar..

selamlar,seninle benzer durumlardayız,
ben 30 yaşındayım,3 çocuk var :) birde çalışıyorum
ben turizm ön lisans mezunuyum işimide seviyorum aslında ama özel sektör sonuçta
bir ara açıköğretim ,kpss gibi şeyleri düşündüm denedim yok bana göre değil bunlar

ama içimde psikoloji felsefe bölümlerine olan hayranlığım hiç bitmedi
bu yıl kararlı bir şekilde sınava girmek istiyorum
psikoloji yada felsefe grubu öğrt. geç olurmu diye düşündüm
ama geç yaşta üni.okuyanların o kadar çok hikayelerini okudum ki
bende kesin kararlıyım es azından ileride neden denemedim diye pişman olmayacağım

benim 1.tercihim psikoloji bölümü:
öncelikle psikoloji sonrasında klinik psi.eğitimi ve sonra hastanelerde çalışabilmeyi istiyorum
ama yaşım buna engel olurmu bilemiyorum
burası türkiye her yıl sistem değişiyor belli mi olur belkide yaş sınırı kalkar veya bir açıkolur birden atama yapılır vs

2.tercihim Felsefe grubu öğretmenliği:
bu bölümü okursam akademik anlamda ilerlemek istiyorum

hayırlısı bakalım allah yardımcımız olsun inşallah içimizdeki hayalleri gerçekleştirme fırsatı yakalarız

bende 3 senedir sinava girmek istiyorum 7 aylik kizim var evlılık hamılelik dogum derken hep erteledim seneye gircem inş Allah gönlumuze göre versin

Back