28 Nisan 2023 Meme Ameliyatım

Baralet tarzı sütyenleri ne zaman giymeye başlayacağız

Ben de ameliyat öncesi destekli sütyenlerimin hepsini çöpe attım sünger dolu, sıcakta terleten şeylerden kurtuldum artık nasıl nefret ettiysem onlardan kurtulduğum için öyle mutluyum ki

Merhaba ne kadar a anlaştınız doktorunuz kim İstanbul’da yaşıyorum bende artık olmak istiyorum araştırma yapıyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum
Kesinlikle ol ben de İstanbulda 37.000e oldum ama Ekim ayında arkadaslarım falan benden sonra gidip yaptırdı ahahah hastaneye ben kazandırdım resmen.Yazın hepimiz bikinilerimizle ortalığı ağlatıcaz

Ben de 1.5 ay sonra olacağım. 162 boy, 50 kiloyum. 350 cc high profile implant önerdi doktor ama asla gözümde canlandiramiyorum sonucu. Istedigimden büyük olacakmış gibi geliyor. Siz boyutlardan memnun musunuz kızlar?

Ben de 1.5 ay sonra olacağım. 162 boy, 50 kiloyum. 350 cc high profile implant önerdi doktor ama asla gözümde canlandiramiyorum sonucu. Istedigimden büyük olacakmış gibi geliyor. Siz boyutlardan memnun musunuz kızlar?
Boyum 168 cm, kilom 61. Bana 400 cc yuvarlak high profile takıldı. Doktorum 360 falan demişti ama ben ısrarla 400 cc diye tutturdum ve şuan çok memnunum. Eminim doktorunuz sizin vücudunuza en uygun ölçüyü seçmiştir. Ben ölçümden daha büyük protez taktırdığım halde memnunum. İri meme seviyorum ilk günler gözüme kocaman gelmişti ama ödemler inince tam kıvamında oldu

İnşallah yarınki ameliyatınız çok çok güzel geçer. gelişmelerden bizi de haberdar edin. Herşey gönlünüzce olsun

Çok sevindim sonuçtan memnun olmanıza. Umarım ben de öyle olurum ameliyat sonrası doktorum sonuçları online paylaşmıyor. Devlet hastanesi doktoru. Acaba gitsem gösterir mi ki kendi yaptığı işleri?

Merhaba, hemen hemen ayniyiz. Bende 162 boy ve 52kg.yum. 355 yüksek profil takildi. 3 gün sonra 1 ayım dolacak.
Öncesinde meme dokum çok azdı. Tshirt veya kazak üstünden eski halim gibi duruyorum yani ekstra push up olan sütyen var gibi duruyor. Çıplakken baya büyük. Henüz yukarda duruyorlar yumuşama çok az var. 6 aya kadar şekli güzelleşir, yumuşar diye düşünüyorum.

Kızlar günaydın 10:00'da ameliyattayım ben de 1.62 48 kg'ım oldukça dar bir gövdem var doktorum 250-275 cc deneyecek ona güveniyorum en ideali neyse onu yapacagına eminim daha büyük implant sıgmazmıs öyle demisti

Günaydıın, şuan ameliyattasınız öyleyseinşallahh çok çok güzel geçer ameliyatınız ağrısız sızısız uyanırsını

Merhaba ben geldim ameliyatım cok iyi gecmis cuma günü 10:00'da girdim 11:15'de odamda uyanıktım ilk günüm cok iyi gecti ilaçların etkisiyle hiç agrım olmadı 2. Gün eve geldik en kötü günümdü agladım agrıdan bugün 3. Günüm hala cok iyiyim diyemem uykum da bozuldu 2 saatte filan uyanıyorum bide bel oyuntum asla kalmamıs dümdüz olmuşum ödemden inanılmaz gergin memelerim ve karnım

Merhabalar totalde ne kadar ücret ödediniz acaba

Merhabalar, ne kadar erken çıkmışsınız ben 13:30da girip 18:00 da çıkmıştım, kas üstü sanırım sizinki burda okuduğuma göre o biraz ağrılı geçiyo umarım en kısa zamanda atlatırsınız

Kas altı 275 cc yuvarlak mentor implant takıldı ameliyatım hakikaten cok hızlı bitti 45.000₺ ödedim size danısmak istediğim bisey var dünden beri sol kulagımda kendi nabzımı duyuyorum benzer biseu yasayan oldu mu?

Ameliyat en fazla 2 saat sürüyor sanırım sizi uyanmanız için ameliyathanede beklettiler. Ben kombine ameliyat oldum o bile 3 saat sürdü çıktığımda çok üşümüştüm.

Ameliyat en fazla 2 saat sürüyor sanırım sizi uyanmanız için ameliyathanede beklettiler. Ben kombine ameliyat oldum o bile 3 saat sürdü çıktığımda çok üşümüştüm.
4 saate yakın sürmüş doktorum öyle söyledi, eşimde aratmış sürekli bişeymi oldu diye bende çok üşümüştüm inanılmaz titriyodum hipotermi geçircem sandım, ne günlerdi

Canım ameliyatı kime oldun ? Bende olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…