- 16 Mart 2007
- 3.085
- 503
- 39
-
- Konu Sahibi lemonjuice
Baralet tarzı sütyenleri ne zaman giymeye başlayacağızMerhaba şimdiden hayırlı olsun diyorum çünkü azıcık ağrılı olsada çok mutlu edici süreç olalı 2 buçuk aydan sesleniyorum şekillendikçe göze daha güzel geliyor rahat rahat desteksiz sütyen taktıkça iyi ki diyorum. Hiç korkulacak bir ameliyat değil çok kolay öncelikle sadece 2 gün bir tık zorlu geçiyor 3. Günden sonra her gün daha iyiye giden hızlı bir iyileşme süreci oluyor diyebilirim kendi deneyimlerimden
Ben de ameliyat öncesi destekli sütyenlerimin hepsini çöpe attımAh o giyemediğim desteksiz sütyenlermotivasyon olsun diye kendime oysho nun yumusacık sütyenlerinfen aldım ameliyattan korkunca cıkarıp bakıyorum 2.5 ay süper bi süre bir an önce gelmesini diliyorum ağrı takılan cc ile alakalı diye okudum bana 250-275 cc denenecek minyon sayılacak biriyim 1.62 48 kg mım size nasıl bir cc takılmıştı?
6 hafta korse taktım ondan sonra istediğin sütyeni giyebilirsin dedi doktorum balenli balensiz fark etmez sadece destekli olmaz dedi bende onlardan kurtulmak için ameliyat oldum takar mıyım hiçBaralet tarzı sütyenleri ne zaman giymeye başlayacağız
Kesinlikle ol ben de İstanbulda 37.000e oldum ama Ekim ayında arkadaslarım falan benden sonra gidip yaptırdı ahahah hastaneye ben kazandırdım resmen.Yazın hepimiz bikinilerimizle ortalığı ağlatıcazMerhaba ne kadar a anlaştınız doktorunuz kim İstanbul’da yaşıyorum bende artık olmak istiyorum araştırma yapıyorum cevaplarsanız çok mutlu olurum
Boyum 168 cm, kilom 61. Bana 400 cc yuvarlak high profile takıldı. Doktorum 360 falan demişti ama ben ısrarla 400 cc diye tutturdum ve şuan çok memnunum. Eminim doktorunuz sizin vücudunuza en uygun ölçüyü seçmiştir. Ben ölçümden daha büyük protez taktırdığım halde memnunum. İri meme seviyorumBen de 1.5 ay sonra olacağım. 162 boy, 50 kiloyum. 350 cc high profile implant önerdi doktor ama asla gözümde canlandiramiyorum sonucu. Istedigimden büyük olacakmış gibi geliyor. Siz boyutlardan memnun musunuz kızlar?
İnşallah yarınki ameliyatınız çok çok güzel geçer.Merhaba,
Bu başlığı önümüzdeki hafta Cuma günü yani 28 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirilecek meme büyütme ameliyatımla alakalı açıyorum :)
Öncelikle buradan o kadar cok içerik okudum ki ben de yasadıklarımı paylasmak istedim. Niyetim gün gün halimi ve ağrı durumumu buraya yazmak. Şimdi biraz heyecanlıyım biraz da korkuyorum :) daha önce hiç ameliyat olmadım ve normalde de kan verirken vs cook gerilirim birde durduk yerde kendime narkoz mu aldırıyorum delilik mi bu diye düşünüyorum aman of yaptık bir çılgınlık iştebeni sakinlestirmek için bişeyler söyleyebilirseniz çok mutlu olurum
Ben de 1.5 ay sonra olacağım. 162 boy, 50 kiloyum. 350 cc high profile implant önerdi doktor ama asla gözümde canlandiramiyorum sonucu. Istedigimden büyük olacakmış gibi geliyor. Siz boyutlardan memnun musunuz kızlar?
Günaydıın, şuan ameliyattasınız öyleyseKızlar günaydın 10:00'da ameliyattayımben de 1.62 48 kg'ım oldukça dar bir gövdem var doktorum 250-275 cc deneyecek ona güveniyorum en ideali neyse onu yapacagına eminim daha büyük implant sıgmazmıs öyle demisti
Merhabalar totalde ne kadar ücret ödediniz acabaBen 20 li yaşlardan beri burda yorum okuyorum. Şuan yaşım 38 ve ileride hala yorumları okuyup keşke ben de yaptırsaydım demek istemedimdaha ne bekleyeceksin kızım dedim ve randevu aldım. Bu arada kan verirken eşim elimden tutar çok korkarım, hastaneye girince bile o koku beni rahatsız eder. Tüm bunlara rağmen protez+dikleştirme+labioplasti kombine ameliyat oldum. Asla ayrı ayrı olamazdım buna sadece bir kere cesaret edebilirdim çok heyecanlıydım ve ameliyat olacağıma inanmıyordum. 1 gün öncesi heyecandan yemek yiyemedim, midem bulandı. Eşime eğer korkup vazgeçersem bana engel ol diye tembih ettim hastaneye gidip doktorumu görünce hepsi geçti, rahatlama ve cesaret geldi. Şuan 1 ayım bitti bile ve neden önceden yaptırmadım diyorum. Aynada kendimden gözümü alamıyorum kendimi ilk defa dişi gibi hissediyorum
Ocak ayında fiyat almıştım. Dikleştirme ve protez için 45 bin ödedim. Şuan güncel fiyattan emin değilim.Merhabalar totalde ne kadar ücret ödediniz acaba
Merhabalar, ne kadar erken çıkmışsınız ben 13:30da girip 18:00 da çıkmıştım, kas üstü sanırım sizinki burda okuduğuma göre o biraz ağrılı geçiyo umarım en kısa zamanda atlatırsınızMerhaba ben geldimameliyatım cok iyi gecmis cuma günü 10:00'da girdim 11:15'de odamda uyanıktım ilk günüm cok iyi gecti ilaçların etkisiyle hiç agrım olmadı 2. Gün eve geldik en kötü günümdü agladım agrıdan bugün 3. Günüm hala cok iyiyim diyemem uykum da bozuldu 2 saatte filan uyanıyorum bide bel oyuntum asla kalmamıs dümdüz olmuşum ödemden inanılmaz gergin memelerim ve karnım
Ameliyat en fazla 2 saat sürüyor sanırım sizi uyanmanız için ameliyathanede beklettiler. Ben kombine ameliyat oldum o bile 3 saat sürdüMerhabalar, ne kadar erken çıkmışsınız ben 13:30da girip 18:00 da çıkmıştım, kas üstü sanırım sizinki burda okuduğuma göre o biraz ağrılı geçiyo umarım en kısa zamanda atlatırsınız
4 saate yakın sürmüş doktorum öyle söyledi, eşimde aratmış sürekli bişeymi oldu diyeAmeliyat en fazla 2 saat sürüyor sanırım sizi uyanmanız için ameliyathanede beklettiler. Ben kombine ameliyat oldum o bile 3 saat sürdüçıktığımda çok üşümüştüm.
Canımmm İstanbul’da kime ameliyat oldun? Bende olmak istiyorumKesinlikle ol ben de İstanbulda 37.000e oldum ama Ekim ayında arkadaslarım falan benden sonra gidip yaptırdı ahahah hastaneye ben kazandırdım resmen.Yazın hepimiz bikinilerimizle ortalığı ağlatıcaz
Canım ameliyatı kime oldun ? Bende olmak istiyorumKas altı 275 cc yuvarlak mentor implant takıldı ameliyatım hakikaten cok hızlı bitti45.000₺ ödedim size danısmak istediğim bisey var dünden beri sol kulagımda kendi nabzımı duyuyorum benzer biseu yasayan oldu mu?