Premature Bebekler 28 haftalık ikizlerim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

lorasima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
96
0
96
47
Samsun
28 haftalık ikizlerim doğdu.1180 gram kızım 1240 oğlum doğdu şuan ikiside yoğun bakım küvesindeler kızm menenjit geçirdi tedavisi sürüyor birde beğin kanaması geçirdi çok şükür kendi kendine yendi inşallah menenjitide geçer oğlum akcigerleri gelişmediği için makineye bağlandı ama çok şükür iki gündür makineden kurtuldu şimdi doktorlar kilo alımını bekliyor sağlıkla inşallah kucağıma alırım tüm annelerin yardımcısı olsun lütfen dualarınızı eksik etmeyin şimdiden teşşekkür ederim

canım benımkılerde aynı haftada ........tam 29 a gırmıstım dogdular kıloları cok ıyı ınşş sıkıntısız gelecekler sen sutunu sag bol dua ınşşşşşşşş

Allah sağlıklı, sıhatli, özürsüz bi şekilde kucağına almayı nasip etsin.Tez zamanda şifalarını versin rabbim...

Canım, bende 28 haftalık doğum yaptım, bebeğim 5 aya yakın küvezde kaldı. Belkide burda bebeği en cok küvezde kalma rekoru bendedir. Ama Allahıma binlerce şükürler olsun ki minik kızım evimizde ve bizimle. Senin kuzularının maşallahı var, kiloları gayet iyi. ınanıyorum ki en kısa zamanda evlerine gelecekler. Dualarımız seninle...

arkadaşlar çok teşekkür ederim Allah cümlemizin bebeklerini bağışlasın oğlum dün yoğun bakımından çıkdı ama hala ara ara solunum sorunu çekiyor inş kızımda tez zamanda çıkar inşallah hayırlısıyla Allah tüm bebeklerin yardımcısı olur onlara sağlık verirde tüm anneler sağlıkla kucaklarına alır

>Allah sağlıklı evlerine döndüğünü yazdırmayı nasip etsin sana ..

canım gözün aydın çok geçmiş olsun hiç üzülme bebişlerinin kiloları gayet iy dolaysısıyla erken zamanda toparlanırlar makineden de hud dan da solunumdanda hepsinden sıra ile kurtulacaklar ama bu dönemde sen bunları onların sağlığı için bi kademe olduğunu düşün ve karnındaymış gibi hisset orda iy bakılacak ve evinize gelecekler gerçekten sabır istiyo bide insan bu olumsuzluğu yaşayınca sanki hep böyle devam edecekmiş gibi geliyo ama gerçekten çok güçlü oluyo bizim miniklerimiz benim bebişimde 1100 gr doğdu ama gerçek doğum gününe nerdeyse normal kilosuna geldi sağlıklı çok şükür seninkilerde öyle olacak inaşllah inanmak ve dua etmek onlara güç vercek annesi dualarımız sizlerle

slm kızlar kızım dün gece gene ateşlenmiş menejiti artımış belinden su almışlar gene dr menenjiti devam ediyor dedi cildi pulpul olmuş çok kurumuş dr ateşden diyor çok moralim bozuldu bugün gene ne güzel seviniyordum durumları iyiye gidiyor diye bugün bebeğim hiç iyi görünmüyordu oğlumun durumu çok şükür iyi Allah rızası için sizden dua istiyorum bebeklerim için tüm bebeklerin yardımcısı olsun Allah yardımcıları olsun annelerinde

Arkadaşlar yanımda olduğunuz için çok teşşekkür ederim Allah tüm annelerin bebeklerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…