Premature Bebekler 28 haftalık ikizlerim geliyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
inş cnm inş dün akşam yanındaydım çok ağladı süt az gelmiş 20 cc ye çıkarttılar inş muallimde bian önce kavuşur bende cnm

inş cnm inş dün akşam yanındaydım çok ağladı süt az gelmiş 20 cc ye çıkarttılar inş muallimde bian önce kavuşur bende cnm

maşallah bak işte kendisi arttırın diyor artık bıcırık inşallah bir an önce gelicek kuzumuz evinede

canım yakında çıkarırlar...
sen bu arada eksiklerini tamamla ve süt biriktir...
meleğin eve gelince dışarıya çıkmaya vaktin olmayacak...

çok saolun kızlar bugün 18 ccye çıkmış arada oksijeni azaltmışlar inş toparlanır

öncelikle başın saolsun bu acının tarifi yok ama diyer bebişin için sağlam dur annesi maşalllah çok güzel gidiyo sindirim sistemi iyi çalışıyo demekki artıyo sütü inş bol bol sütün olur çabucak toparlanır bende 28 haftalık doğurdum sağlıklı olunca çabuk toparlanır inş

cnm saol dün gittim işte iyiydi şükür uyuyor hep dün serumları çıkartmış doktor besini iyi diye1100 gr dan 1080 e düşmüş serumlar çıkınca üzüldüm biraz hududa çıkartmışlar inş bian önce kilo alır 20 cc alıyor işte bide vitamin veriyorlar seninkileride okudum maşllah inş yakında gelirler kaç gün oldu senin

canım huddan cıkmış cok ıyı .........oksıjen alıyomu...........beslenmesı ıyı merak etme canım dusuyoo sonra yıne alıyolar kıloyu........ınş canım rabbım kavıustursun bızı ..........55 gun oldu sabır cok zor ama ıyıler ya cok sukur.........kılo almalarını beklıyoruz.............ınşş seda 1 370 ........bı buçugu gecsınler bıberonna gececekler hemen yoruluyolrar cunku........canım ınşş alıcaz kucamıza ........cuman hayırlı ols rabbım kavustursun bızı

Canım o dönemde insan gramları sayıyor doğal olarak. Bu dönemlerde insan artık biran önce alayım evime getireyim diye düşünüyor sabretmek gittikçe zorlaşıyor sizi çok iyi anlıyorum. Ama o gün gelecek inşallah. Sağlıkları yerinde olsun varsın biraz geç olsun. Cuma saati dualarımız sizinle inşallah sizler de sher gibi sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alıp yuvalarına getirirsiniz. Sevgiler..

evet canım gr bıle sayıyoruz ...........bızden alıp onlara verseler ya .........öle bı makıne olsa ne ıyı olurduuuuuu...........sagol canım ınşşş bızde alır koklarız canım..........

ols canım merak etme onuda kesıcekler benımkıler yenı cıktı cok sukur rabbıme kılo alıyolar .........beraber kavuscaz ınş ...........

Allah sabır versin insan çok zor dayanıyor çok zor sabrediyor ama evinize geline minikleriniz her şey geride kalıcak inşallah evinizin rengi bile değişecek allah en kısa zamanda göstersin sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…