- 10 Mart 2019
- 175
- 180
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin erken doğum sebebi neydi kaç gram doğdu inşallah sağlıklıdır yanındadır26 haftalik dogum yaptim. Tam seni motive edicek seyler yazacaktim ki melek oldugunu okudum. Allah rahmet eylesin. Melegin isiklar icinde uyusun. Uzgunum![]()
Servikal (rahim agzi ) yetmezlik.. 5. Ayda kontrole gittigim sirada 6 cm acilmam oldugunu, bebegin dogum kanalina indigini, neredeyse dogurqcagimi ogrendim. Sonra ilaclar, igneler, serumlar.Dogumu durdurma çabaları.. 1 hafta sonra 8 cm 2 hafta sonra 10 cm acilmam vardi. Mecburen dogurdum. Ayaga kalkmam. Tuvalete gitmem, duş almam hersey yasakti.. sağlıkla kucagima aldim şükür, darisi basina insallah. Rabbim nasip etsinSizin erken doğum sebebi neydi kaç gram doğdu inşallah sağlıklıdır yanındadır![]()
1200 gr dogdu. 750 gr a kadar düştü kilosu 1 hafta icinde. Sonra yavas yavas almaya basladi.Sizin erken doğum sebebi neydi kaç gram doğdu inşallah sağlıklıdır yanındadır![]()
Çok şükür canım Rabbim uzun sağlıklı ömürler versin inşallah tüm bebeklerimize benim kızımda 790 gram doğdu 85 gün küvezde kaldı şimdi düzeltilmiş 11 aylık şükür1200 gr dogdu. 750 gr a kadar düştü kilosu 1 hafta icinde. Sonra yavas yavas almaya basladi.
İyi günler erken doğum sebebiniz neydi bebeğiniz iyi mi şimdi aynı haftadayız ve suyum geldi yatıyorum26 haftalik dogum yaptim. Tam seni motive edicek seyler yazacaktim ki melek oldugunu okudum. Allah rahmet eylesin. Melegin isiklar icinde uyusun. Uzgunum![]()
Son durumunuz nedir?İyi günler erken doğum sebebiniz neydi bebeğiniz iyi mi şimdi aynı haftadayız ve suyum geldi yatıyorum
Merhaba canım. Doğum yaptınmi.İnşallah ikiniz de çok iyisinizdir Allah yardımcınız olsun sağlıkla büyütün bebişinizi![]()
28 haftalık olduk yatıyorum fakültede su hala geliyor ama hergün bakılıyor sıkıntı yok inşalah 3.haftayı Beklicez sorun olmazsaSon durumunuz nedir?
Merak ettim sizi ins iyisinizdir
Ins sikintisiz vaktinde doğurursunuz28 haftalık olduk yatıyorum fakültede su hala geliyor ama hergün bakılıyor sıkıntı yok inşalah 3.haftayı Beklicez sorun olmazsa
Allah razı olsun inşallahIns sikintisiz vaktinde doğurursunuz![]()
Rabbim yardımcınız olsunAllah razı olsun inşallah![]()