- Konu Sahibi hediye287000
-
Herkese merhaba 28/1 de doğum yaptı. Bebeğim 27/5 e uyumlu geldi 1050 gr doğdu ama sonra zayıfladı şimdi 850 gr. 18 gündür küvezde şuanda kendi nefes alabiliyo kalpte problem yok . Anne sütüne geçince bagırsaklar kabul etmedi bağırsak iltihabı oldu. Şuan tedavi sürecinde umarım nek denen hastalık olmadsn atlatırız. Şimdilik toparlıyor gibi. Bu dönem çok çok stresli , bu yollardan gecenler beni çok iyi anlar. Lütfen bebeğini büyütenlerden moral verici msjkar bekliyorum. Desteğe çok ihtiyacım var
Herkese merhaba 28/1 de doğum yaptı. Bebeğim 27/5 e uyumlu geldi 1050 gr doğdu ama sonra zayıfladı şimdi 850 gr. 18 gündür küvezde şuanda kendi nefes alabiliyo kalpte problem yok . Anne sütüne geçince bagırsaklar kabul etmedi bağırsak iltihabı oldu. Şuan tedavi sürecinde umarım nek denen hastalık olmadsn atlatırız. Şimdilik toparlıyor gibi. Bu dönem çok çok stresli , bu yollardan gecenler beni çok iyi anlar. Lütfen bebeğini büyütenlerden moral verici msjkar bekliyorum. Desteğe çok ihtiyacım var
NisaBilge bir şey sormak istiyorum. Bebeğimizde süte geçince bagırsak enfeksiyonu oldu sutu kestıler. NEK şüpesi var ama şimdilik tedaviye cevapvrıyor. Küçük bebeklerde olabiliyomuş. Sizde yaşadınız mı bu tür sıkıntı.
Bizim bebeğimizde tedaviye cevap verıyor ama dr bugun yavas cevap verıyor dedi. Ama en azından bu surecte kilo vermedi hatta ara ara alıyor bgun 860 gr olmuş 10 gr daha almış. Ama cok küçük bazen çok umutsuzluğa düşüyorum nası byüycek die.bide drlar birsürü hastalık anlatıyolar premeturelerle ilgili çok korkuyorum sağlık problemimiz olmasından. İnş bende senin gibi büyütürm çocuğumu. Tek problemimiz az yemesi olur.
Zeynep cemre cok tesekkurler cevabın için . Senin bebeğinin kilosu iyiymiş 32 haftalk falan doğmus heralde.bizim kuzumuz minicik inş oda buyucek. Bugun cok mutlu oldum tekrar süte basladılar inş bu sefer bagırsakları cevap verır hepinize sonsuz tesrkkurler bebışlerınız saglıkla buyusun, cok buyuk desteksınız bana.
Hepimizden allah razı olsun. Beklemek cok zor her gın korkuyla hastaneye gitmek. İnş bu süreç geçicek bende burdan başkalarına siz gibi umut veririm. İzmirde tınaz tepe hastanesinde bebeğim. Birşey sormak istiyorum bebeklerinizin yattıgı hadtanede hemşireler drlar maske falan takıyolarmıdı agızlarına. Çünkü bizler girerken bone maske önlük takıyoruz onlar takmıyorsa normal mi merak ettim
Çok sagol cevap verdiğin için. Bizdede sadece eşimle beni alıyolar.bebeğe dokunmamıza izin veriyolar ama ben ayagına dokunup geldiğimizi hissettirip kapatıyrm. Hemşireler falan dezenfrkte ilacından sıkıp dokunuyolar bebeğe ama dun küvezi temizleniyordu hemşire havluya sardı çıkartıp başka yere koydu madke falan yoktu agzında burnunu çekiyordu bide hafıf bende korktum biraz. Gerçi pipirik olmamak lazım rahat insanların başına hiç bişey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?