- 27 Kasım 2024
- 54
- 28
- 3
- 27
- Konu Sahibi Marjaltrkmn66
Banyo hemşireler. Yaptırıyor bana yaptırmadilar bugün heralde iki ay olmuştur evden git gel yapıyorum dün doktor emzir dedi bana emzirdim ama zaten sütüm çok az geliyor yani yok gibi o doktor çektikçe gelir dedi bugün daha yeni geldim oralini.kesmisler yani besleme yapmıyorlar mis kusması olmuş ama zaten anne sütü az verdim o verdiğim az olan bile etki etti demekki bilemiyorum kusması olan bir çocuk kusuyor dün 50.gram almış uzun zamanadan sonra 1850 şu an bir duraklama moduna geçti çok üzülüyorum o her ksutigunde canımdan can gidiyor zaten beni çok arıyormuş artık çok ağlıyor her gidişimde gözleri yaşlı hemşireler bile diyor.agliyor diye ne yapacağımı bilmiyorum alıp goturemiyorum doktora soylucem yarın artık bakalım ne diyecek beslenmeme dikkat ediyorum anlamış deilim gözlerinde haftada bir muayene oluyor 1 seviye çok az 2 seviyeye yakın dedi yakından takip ediyoruz dedi bana da hastanedwn çıktıktan sonra hiçbir muayeneyi.aksatmayacaksin dedi yoksa kör olur dedi bizde biliyoruz muayene olması gerektiğini ama bilmiyorum reflusu mu var dedim yok dedi genel.olaraj.her.beslemede kusmuyor arada sırada kusuyor ama benim sütü içtiği gun ben görmedim ama hemşireler hep.kustu.dediler mama ile devam.edicem yapacak bişi yok inşallah en kısa zamanda toparlariz.bende.yoruldum arrik dua lafınızi.esirgemeyin