Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için bana bu surecte sizinde besste arkadasininda desteğini unutmayacagim tam herşey yoluna girdi diyorum bisiler çıkıveriyor bebek sürpriz yumrta gibi beyinde şüpheli kanama çıkmış beyin kanaması prematüre de olanlardan ben e nabizda ultrason sonuçlarında görmüştüm doktora sordum supheli yazıyor dedi şu an ne gerektiren bir durum yok dedi ilerlerme varmı diye haftada bir kontrol ediyoruz dedi kafama çok takılıyor her hangi bir sorun yaratır mı diye korkuyorum siz hiç karşılaştınız mi böyle birşeyle inşallah bie sikinti olmaz eve geldim ama aklım hep bebekte gelmesemiydim keşke diyorum ama hastanede artık çok zor gelmeye başlamıştı bakalım ne olacak bundan sonra bekleyip gorcem biraz solunum desteğine ihtiyaçi var bizimkininde çok yorgun duruyor rop emzirme sürexi falan çok yordu tekrar hudda kalıyor şu an solunum inşallah bir haftaya falan toparlar diye umut ediyorum kusması dan dolayı mamayida azaltmislar emzirmeden sonra midesini yirmamk için 12 CC veriyilar şu an zamanla yükselticekler ekstra serum destegide goruryor solunum bir şekilde çözulur inşallah siz beslenmeyi atlattiniz çok şükür edin beslenme de çok önemli bebeğim bir gün normal bebekler gibi olacak mı acaba düşünmeden de edemiyorum rabbim hepimize yardım etsin
Bence eve gecerek cok iyi yaptin, anliyorum vicdan azabi oluyo ama orda dengen bozuluyo iyice, cok iyi yaptin eve gecmekle , biliyorum 1-2 gün bile yillar gibi geliyo ama bak 50gün gecti gitti, zorluklarin çogu bitti , bundan sonra alacak bak goreceksin 1 haftaya kadar baṣlar iyice, amz tekrar soyluyorum onemli olan saglikli almasi, ṣuan sagliginda bi sorun yoksa tamamdir en fazla 10 gün degistirir taburculuk vaktini,onada dayanirsin bi ŝekil,inşallah ilerde bu gunleri unutup gidecez ikimizde.ben eminim sizin yumurcak bizden bile önce çikacak. Ben cigeri sordum doktora tekrar, evet yavas gelisiyo dedi ama önemli olan hizli yada yavaslik deil önemli olan saglikli gelismesi dedi tekrar bizimki yavasda olsa saglikli gelisiyomuṣ. Eminim sizin içinde ayni.
Evet bizdede bir iki kez kanama ṣüpesi oldu,onu kanda karbondioksite bakarak ṣüpe koydular, karbondioksit fazla cikti ,kanama süpesi var dediler,cok korktuk ama hiç bisey cikmadi,hiç bi sorun yok ṣuan,sizdede buna benzer biseydir. Artik kanama riski azaldi bundan sonra olmaz, iki gün önce ilk defa emar a girdi,tünel gibi olan alete , bugun nasil oldu bilmiyorum unuttum tamamen sormayi,onlarda gelip hic bisey demediler,yarin soracam ama biliyorum ters giden bisey oldumu aninda bilgi veriyolar tersligi,guzel bisey olunca vermiyolar

,bence orasida aynidir muakkak. Biz günde bir kez emzirmeye calisiyoruz ,cok emmiyo neyazikki 3-4 dakika sonra uyuyo direk. Biberonda benim sütümle her 4 saatte 60cc olarak deniyolar içerse , içmesse direk mideye kalani yolluyolar. Benim sütüm hiç azalmadi , burda sizden duyunca ogrendim hatta emmesse süt azaldigini, bende hiç azalmadi iki tane eller serbest sagma makinesi var her 4-5 saatte sagim yapiyorum evde, yemek yada temizlik yaparken bile sagim yapiyorum. Her sagmam 300ml oluyo. Ne artiyo ne azaliyo. Sagdiklarimdanda 40 litre falan çöpe attim koyacak yer kalmadi diye. Bizdede arada azaltiklari oldu , goz kontrol gunu sabah hiç vermiyolar zaten mesela her sali. Ben kendimde mama ile büyüdüm Annemde süt hiç olmamis bak bu bile yeni aklima geliyo, gercekten ben hiç sut emmemisim sadece mama. Elhamdülillah sadece hipertansiyonum ve pcos var genetik. 4 tane dil biliyorum , 3 tanesi ana dilim gibi , onun yaninda 2-3 tane dildede iletisim kurabalirim ileride derecede bilmesemde anliyorum baya. Ondan mamadan korkma belki dedigin gibi ṣuan biraz yavaslatir kilo almayi oda belki yani bilemessin. Eoprotein ne bilmiyorum galiba protein desteği, bana sorsa doktor verelimmi diye ben ṣahsen eger gerekli zorunlu ise verin derim yoksa pek istemiyorum.cunku protein destegininde bobreklere zarar verebilecegini biliyorum. Ondan ya süt yada mama ,extra bisey almasin boṣver belki baṣka bi organini kotu etkiler varsin 10 gün geç ciksin.