- 6 Ocak 2024
- 2.459
- 3.228
- 53
- Konu Sahibi Marjaltrkmn66
Kızımın yapama şansı %5 idi. Ama biz birbirimizden kopmadık her sabah başını elimi koyduğım yere getirirdi karnımdayken. Hala da saçlarını sevdirmeyi çok seviyor :)Oyyyy oyyy maşşallah yaa , eminim cok tatlidir yaaaaa içim eridi ṣimdi ,cok mutlu oldum.massallah ona bin kere Maşşallah. Deilmi unutuluyo , seneye inşallah bizde ayni oluruz hersey gecip gitmis olur. Cok sevindim ya çok, keske imkan olsa Turkiyede olsam dogum gunu hediyesi yapabilseydim ona, cok isterdim gondermeyi, neyse bol bol dua ederim bende hediye olarak. Ne mutlu size , kolay deil o kadar ṣey atlattiniz,belki halen stres bitmedi tamamen, ama dim dik ayaktasiniz , cok iyi ya supersiniz gercekten
Çok güzel bir duygu asla anlatamam uyuyor şu an ve özlüyorum. Her gün yeni bir ses çıkarıyor bugün anne gel hadi gel diye ardarda söyledi cimcimem. Ananne dede hadi gel diyo o kadar sevimli ki. Rabbim size de bu günleri göstersin inşallah evinize sağlıkla gidin bir an önce :) ilk gecenizi asla unutmayacaksınız evi öyle bir inceleyecek ki :)
Çok zordu ama bakın geçti günler toparlandı. Bana dediklerinde hiç inanmıyordum. Kızım yoğun bakımdaki en küçük bebekti en uzun süre de o kaldı. 83 gün sonunda kızımı hemşireleri doktoru alkışla gönderdi o koridordaki yürüyüşümü asla unutamam çok ağlamıştım. Kalbim sızlar hatırlayınca. Geçecek yerine güzel anılar koyacaksınız :)