• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler 28 haftalık doğan kızım kilo almakta gecikiyor

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
haziran yada temmuz başlarında agu demeye başlar talım:emir_bebek:benim kızım kendi kendine gülmeye doğması gerek aydan sonra başladı...bilinçli gülmeye yani tebessüm doğması geren aydan sonra 3 aylıkken başladı..şimdi düzeltilmiş yaşı 7.5 aylık ayna karşısında kahkahalar atıyo..ama ben ne yaptıysam bana öle gülmüyo...kendini çok sempatik görüyo benim kendini beğenmiş kızım:)))

:)))))) bizi mama olarak görüyorlar canım:))))))) ne güzel yaa benımkıde kahkaha atmaya başlasa ne güzel olur...bekleyecez ne yapacaz:)) uyku düzeni nasıl bebişin ...geceleri uyuyormu....birde bu aptamilerin tablosuna uygun olarakmı mama veriyorsun...ben fazla versem ne olur canım zararı olurmu bazen uyumuyor duruyor öyle hı hı diyip duruyor sonrada acıkıyor emzikle kandırıyorum arada bazen kanmıyor ama:))) fazladan mama versem acaba o mamaların zararı varmıdırkii..gerçi yarın dr kontrolümüz ve noroloji randevumuz var diyetisyenede gidecez 1 e ne zaman geçecez diye bakalım nediyecek diyetisyen...

birde bir yer açıp video görüntülerini koysak bebişlerimizin nasıl olur sizce....??

:)))))) bizi mama olarak görüyorlar canım:))))))) ne güzel yaa benımkıde kahkaha atmaya başlasa ne güzel olur...bekleyecez ne yapacaz:)) uyku düzeni nasıl bebişin ...geceleri uyuyormu....birde bu aptamilerin tablosuna uygun olarakmı mama veriyorsun...ben fazla versem ne olur canım zararı olurmu bazen uyumuyor duruyor öyle hı hı diyip duruyor sonrada acıkıyor emzikle kandırıyorum arada bazen kanmıyor ama:))) fazladan mama versem acaba o mamaların zararı varmıdırkii..gerçi yarın dr kontrolümüz ve noroloji randevumuz var diyetisyenede gidecez 1 e ne zaman geçecez diye bakalım nediyecek diyetisyen...

birde bir yer açıp video görüntülerini koysak bebişlerimizin nasıl olur sizce....??

ben acıktıkça veriyodum..hiç bekletme tabi bebişinin kilosu nedir bu önemli eğer doğması gereken aya kadar olması gereken kiloya gelicek şekilde besle.. benim kızım doğması gereken aya geldiğinde 3150 gr olmuştu..ama ben 2 saatte bir besliyodum..24 saat böle besledim..halada 2 yada 3 saatte bir besliyorum..uykumuz ii şükür gece sabaha kadar yatar ben 8:30 da yatıyo..ben 1 gibi o uyurken kucağıma alıp mama veriyorum..sabah bazen 7 de kalkar mama veriyorum..böle devam ediyoruz kızımla canım...kaydirigubbakcemile2 mamayı tabloya uygun veriyodrum canım..fazla koydun mu bağırsakları katılığa hazır olmadığı için bebek rahatsız olur..ben hala tabloya uygun veriyorum..diğer türlü kabız oluyo.. bebeğin 3.5 veya 4 kilo olduğunda 1 e geçiriyolar canım..ben öle yaptım..bu mama bebeğe çok faydalı..olur benim kızımın prametüre görüntüsü var..bunu yapalım hem bebek gelişimini yakından izlemiş oluruz...ben varım..

Son düzenleme:
Back