haziran yada temmuz başlarında agu demeye başlar talımbenim kızım kendi kendine gülmeye doğması gerek aydan sonra başladı...bilinçli gülmeye yani tebessüm doğması geren aydan sonra 3 aylıkken başladı..şimdi düzeltilmiş yaşı 7.5 aylık ayna karşısında kahkahalar atıyo..ama ben ne yaptıysam bana öle gülmüyo...kendini çok sempatik görüyo benim kendini beğenmiş kızım:)))
:)))))) bizi mama olarak görüyorlar canım:))))))) ne güzel yaa benımkıde kahkaha atmaya başlasa ne güzel olur...bekleyecez ne yapacaz:)) uyku düzeni nasıl bebişin ...geceleri uyuyormu....birde bu aptamilerin tablosuna uygun olarakmı mama veriyorsun...ben fazla versem ne olur canım zararı olurmu bazen uyumuyor duruyor öyle hı hı diyip duruyor sonrada acıkıyor emzikle kandırıyorum arada bazen kanmıyor ama:))) fazladan mama versem acaba o mamaların zararı varmıdırkii..gerçi yarın dr kontrolümüz ve noroloji randevumuz var diyetisyenede gidecez 1 e ne zaman geçecez diye bakalım nediyecek diyetisyen...
birde bir yer açıp video görüntülerini koysak bebişlerimizin nasıl olur sizce....??