Premature Bebekler 28 haftalık doğan bebebğim

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

memre56

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
38
1
98
Siirt
arkadaşlar bebeğim 28 haftalık doğdu 19 gün slunum cihazına bağlı kaldı şu an burudan alıyor ama zorlanıyormuş ama dktorlar net bişey söylemiyrlar mesela göz ve kulak muyeneleri ne zaman lcak yada bebeğğin bu durumu tahmini ne kadar sürer ya cok kötüyüm mralim ck bzuk bu günler ne zaman bitecek sanki zammn durmuş gecmiyr

canım selam cok gecmıs olsun ınş bebegın atlatacak merak etme .....dr lar malesef hıc ıyı konusamazlar ama mereak etme bebeklerımız cok guzlu zamana ıhtıyacın var bol dua canım moralını hıç bozma bence ıyı bı gelısme burundan nefes alması benımkıler uç ay kaldı

ne yazık ki yaşadığın süreç zor yaşayanlar olarak biliyoruz. bol dua, sabır ve pozitif düşünce ile geçecek bu günler. Allah yardımcınız olsun tez şifa versin.

rabbim meleğine kısa sürede şifa verir inşallah....
okuyunca içim acıdı annelik çok zor....
bende 26 haftalık hamileyim heran doğum bekleniyor içime bir ateş düştü seni çok iyi anlıyorum rabbim çok büyük....

geçmiş olsun, neden doğum olacak erken, yenidoğanı iyi olan hastane seç, bende 26 haftalık doğurdum , preeklemsiden dolayı, bebeğim şuan yanımda uyuyor, seninde bebeğin sağlıkla gelsin

geçmiş olsun, solunum cihazından çıkmış inşaallah tolere edip, tekrar bağlanmaz, sen güçlü ol, göz muayenesi doğumdan 4 hafta sonra başlar , kulak bizde taburcu olunca yapıldı, 26 haftalık doğmuştu oğlum,25 gün cihaza bağlı kaldı, kilo yavaş aldığı için 112 yattı, ama şuan evde, 650 gr doğmuştu, şuan 5500 gr, büyüyecek annesi, sütüne dikkat et

canım çok geçmiş olsun, bizi durumdan haberdar et..

CANIM ÇOOOK GEÇMİŞ OLSUN.OKURKEN YAŞADIKLARIM GELDİ AKLIMA.BENİM BEBEĞİMDE 28 HAFTALIK DÜNYAYA GELDİ.ONUNDA SOLUNUMUNDA SIKINTI VARDI AMA SEN GÜÇLÜ OL BOL BOL DUA ET CANIM SEN GÜÇLÜ OLKİ O DA OLSUN ÇÜNKÜ BEBEKLER HAKKATEN ANNELERİNİ HİSSEDİYOLAR.HİÇ MERAK ETME DOKTORLAR BÖYLE BEBEKLER HAKKINDA PEK BİŞEY DEMEZLER.SEN SÜTÜNÜ SAĞMAYA DEVAM ET ÇÜNKÜ BEBEĞİN ÇIKTIKTAN SONRA SENİN SÜTÜN SAYESİNDE BÜYÜYÜP GELİŞECEK.SADECE OKSİJENE BAĞLI OLDUĞU İÇİN GÖZLERİNDE ROP OLUŞABİLİR AMA KRKMA ONUNDA ÇARESİ VAR BUDA DOĞUMUNDAN 4 HAFTA SONRA GÖZ DOKTORU SAYESİNDE ANLAŞILIR BENİM BEBEĞİM ROPTAN LAZER OLDU ŞU AN 4 AYLIK 4.600 KG ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SENİNDEYARDIMCIN OLSUN BOL DUA ET...

Öncelikle geçmiş olsun Allah acil şifalar versin cnm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin artık hastaneler öyle donanımlıki Allahın izniyle hiç birşeycik olmaz bebişine sen kendine iyi bak ki bebegin eve geldiginde ona iyi bakabilesin

Son düzenleme:

ee şuan nasıl bebeğinin durumu?

hepimize geçmişler olsun.benim bebişim de 70 gündür hastanede.solunum cihazına bağlanıyo çıkıyo.bu gün yine çekmişler.inşallah tolere eder.canım hepimiz için çok dua edelim.zaman durmuş gibi hakaten ama bunları bebişlerimizle beraber atlatacaz inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…