28 haftalık bebeğimi dekolman plesanta nedeniyle kaybettim... :(

melekanne66

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
96
3
18
Ankara
29 haziranda ani bi karın ağrısı şikayetiyle acile gittim ve beni acil sezaryene aldılar ve bebeğimide kurtaramadılar. dekolman plesanta nedeniyle olduğunu söyledi doktor. ve yeni bir bebek için dr 6 ay süre verdi yada 8 ay dedi. ama korkuyorum tekrardan aynı şeyi yaşarmıyım... bu şekilde dekolman plesanta geçirip tekrardan hamile kalan arkadaşlar varmı ve nasıl bi hamilelik geçirdiler.. ve nasıl bi tedavi süreci geçirdiler... lüften paylaşımlarınızı bekliyorummm... :s

Daha önce hiç duymamıştım böyle bir şeyi Allah sabır versin rabbim bi daha yaşatmasın

Canim ayri bir topik açtığını yeni gordum.inanmamiz gerekiyor biliyorsun herseyin guzel olacagini sen yazmistin bana arada hala acip okuyorum.

Canim ayri bir topik açtığını yeni gordum.inanmamiz gerekiyor biliyorsun herseyin guzel olacagini sen yazmistin bana arada hala acip okuyorum.

canımm hayat devam ediyor.diyoruzya takdir i ilahi böyleymiş.. kendimiz için eşimiz için ve yeni sağlıklı bi bebek için kendimize çok ama çok iyi bakmalıyız. ve giden meleğimiz için dua edelim bol bol. dua edelim Rabbimize ki ara sıra da olsa onun güzl yüzünü rüyamızda görmek nasip olsun inş.. ben bi defa gördüm meleğimi eşimde bir defa görmüş öyle güzzel bi bebektiiki hatrladıkça içim ısınıyo resmen.. RAbbim sağlık lı bi şeklde ve en hayısrlsından tekrardan anne olmayı nasip eder inş.. ve bebeğimizi sağlıklı bi şeklde dünyaya getrmeyi nasip eder. hastaneden kucağımız dolu dolu ayrılırız inş. bu defa.....

Amin canim ben henuz ruyamda gormedim...bu arada resimdeki kiz bebek benim is bilgisarimda kayitliydi...arada acip bakiyordum.bebegim bu kadar guzel olsunn diye...

bende 37 haftalık kızımı dekolman sebebiyle kaybettım... 6 ay olacak bır hafta snra... ben de korkuyorum ama deli gibi yenı bır bebek istiyorum çünkü acılarım başka türlü son bulmuyor gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…