• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28 aylık eşyalarım 6 aylık evim:)

Eviniz hayırlı olsun ilk başta.. tavsiyem mutfagına kırmızı halı al ve kırmızı yap derim.. ne bileyim peçeteliğin süslerin vb şeyler kırmızı olsun daha çok yakışır diye düşünüyorum

Merhaba kızlar yaklaşık 6 ay önce ev aldık.Evimiz sıfır değil. Evde değişiklik yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

öncelikle evinizi hayırlı olsun güle güle oturun banyonuzdaki aksesuarlar fuşya galiba klozet takımınız ise siyah bence klozet takımınızıda fuşya renge cevirseniz çok daha güzel olur bu arada mutfak halınızı benim koridor halımdan cok güzel olmuş mutfağınızda yeşil sandalye ve yeşil avize ile güzel olmuş

Eklentiler

• $untitled.webp
    $untitled.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 77
Canım sıfır değil belki ama en önemli 2 detay yeni. Banyo ve mutfak.
Banyoyu sen yenileişsin mutfağında 2 sene önce yenilenmiş. Kapıların görüntülerde yok onlar için yorum yapamicam.
Evinle ilgili değişiklik isteyen bişey çarpmıyor göze. Ama istersen dekorunla ilgili yapabilirsin.
Mesela ben senin yerinde olsam ilk olarak mutfak halımı değiştirirdim. Mutfak perdeni göremiyoruz.

Salonunla ilgilide fazla detay yok görünürde sadece yemek kısmını çekmişsin. Koltukların, perdelerin aksesuarlarınla ilgili yorum yapamıyoruz bu yüzden :)

Son düzenleme:
Back
X