28 aylık eşyalarım 6 aylık evim:)

herşey çok güzel cnm güle güle oturun tadilat zamanla olur sıkma canını bizde yeni ev aldık ama içinde yapılacak baya iş var kredi borcu olunca tadilat kolay olmuyor sağlık olsun napalım zamanla yapçaz bizde inş. :) bu arada duvar boya rengini öğrenebilirmiyim bende açık tonlarda ferah bi ev istiyorum

Canım kum beji ya da ıslak kum olabilir. Tam hatırlamadım eşime sorup yazayım sonra

Son düzenleme:
evin gayet güzel kapıların eşyalarınla uyumlu ben mutfak halısı dışında değiştirilecek birşey göremedim ağız tadıyla oturun evinizde

bu eve yapılabilecek bişey bulamadım ,herşey harika ,ev sıfır gibi zaten ,bence bişey değiştirmeyin ,daha sonra ihtiyaç halinde zamanla yapılır ,ama şu an göze batan kötü olan hiçbirşey yok ,eşyaların filan da çok çok güzel ..güle güle otur hayırlı olsun yeni evin ..

Teşekkür ederim canım. Binamız 12 yıllık. Bizden önceki ev sahibi kapıları , mutfağı , yerleri hatta penceleri bile pimapen yaptırmış. İnsanoğlu işte hep daha güzel olsun istiyor. Kadınların isteği bitmez ki:)

Canım evin çok çok güzel güle güle otur huzurlu mutlu ol hep evinde..:nazar:Salonun süper..ferah iç açıcı..Bende değişecek birşey görmedim ama ufak tefek değişimler yapabilirsin,mesela banyondaki pembe sabunluk ve sepetin kurdelesi banyoya çokkk güzel renk katmış 1-2 pembe obje ya da banyo halısını pembe pudra tonlarında yaparsan siyahlıktan biraz kurtulur gibi geldi.. :82:

güle güle oturun Allah evinizi içinize sindirsin..:nazar::nazar:

Şuan idare edebilirseniz edin.. benim gözüme çarpan mutfak halısının uyumsuzluğu..

mobilyalarınız genelde koyu tonlarda kapılarınız da koyu evin havasını kasvetli göstermiş sanki.. kapılar boyanabilirse harika olur ve ferahlar.

güle güle oturun Allah evinizi içinize sindirsin..:nazar::nazar:

Şuan idare edebilirseniz edin.. benim gözüme çarpan mutfak halısının uyumsuzluğu..

mobilyalarınız genelde koyu tonlarda kapılarınız da koyu evin havasını kasvetli göstermiş sanki.. kapılar boyanabilirse harika olur ve ferahlar.

Aynen canım kahverengi amerikan kapılardan nefret ediyorum. İlk işimiz kapılar , laminatları daha açık renk yaptırmak ve vestiyer yaptırmak olacak sanırım.

Son düzenleme:
Canım evin çok çok güzel güle güle otur huzurlu mutlu ol hep evinde..:nazar:Salonun süper..ferah iç açıcı..Bende değişecek birşey görmedim ama ufak tefek değişimler yapabilirsin,mesela banyondaki pembe sabunluk ve sepetin kurdelesi banyoya çokkk güzel renk katmış 1-2 pembe obje ya da banyo halısını pembe pudra tonlarında yaparsan siyahlıktan biraz kurtulur gibi geldi.. :82:

Aslında pembe sabunlukları değiştirmeyi düşünüyorum. Siyah taşlı birşeyler almak istedim. Ama hepsini baya pahalıya almıştım kaldırmaya kıyamadım.

İlk başta 28 yıllık eşyalarım diye okudum konu başlıgı :9::9: ama içerigi görünce yanlış okudugumu gördüm.Ben evinizde değiştirilecek birşey görmedim aksine mutfak halınızı sevdim sanki mutfak dolapların rengiyle uyumlu gibime geldi.Eger değiştirmek isterseiniz bir tek amerikan kapılarınızı beyaz yada krem rengine boyayabilirsiniz çünkü kahverengi tozu çabuk belli ediyor sil sil aynı olur hep.

Aslında pembe sabunlukları değiştirmeyi düşünüyorum. Siyah taşlı birşeyler almak istedim. Ama hepsini baya pahalıya almıştım kaldırmaya kıyamadım.

hep siyah bayabilir. kontrast renkler kullanın bence..

kırmızı siyah ve beyazla güzel oluyor. hem de çarpıcı olur :23:

güle güle oturmanız dileğiyle yeni evinizde herşey gayet güzel yavaş yavaş değişiklikler olur benimde 2 sene oldu kendi evime taşınalı ama eksikler değiştircek yerler bitmiyor salondaki aynamız aynı model ben çok severek almıştım,mutfak halınız sandalyeniz lambanız bana çok uyumlu geldi. Diğer odalarıda merak etmedim desem yalan olur....

Yeni evniz hayırlı olsun huzurlu sağlıklı oturun inşaALLAH.. Salon mobilyalarımız aynı anfora yemek odası ve koltuk takımı... :1::1::1:
Bende kapılara ve parke rengine takıldım değişseler fena olmaz sanki.. Kolaylıklar diliyorum... :71:

Yeni evniz hayırlı olsun huzurlu sağlıklı oturun inşaALLAH.. Salon mobilyalarımız aynı anfora yemek odası ve koltuk takımı... :1::1::1:
Bende kapılara ve parke rengine takıldım değişseler fena olmaz sanki.. Kolaylıklar diliyorum... :71:

Aynen aynen aynı anfora:1: Yatak odamda anfora :1: Teşekkürlerrrr

Eviniz çok güzel görünüyor her şey yeni zaten boşuna masraf yapıp kendiniz zora sokmaya değmez mutfak dolaplarının rengi siyah beyaz lake olsa ne olacak yani şu an da gayet güzel ve kullanışlı duruyor ha yıkık dökük olsalar elbette yaptırın temiz temiz oturun ama bence müsriflik yani şu eve bir şey yaptırmak hem de borçla harçla almışsınız kanaat edip mutlu huzurlu ve sağlıcakla oturun ailenizle beraber.

güle güle oturmanız dileğiyle yeni evinizde herşey gayet güzel yavaş yavaş değişiklikler olur benimde 2 sene oldu kendi evime taşınalı ama eksikler değiştircek yerler bitmiyor salondaki aynamız aynı model ben çok severek almıştım,mutfak halınız sandalyeniz lambanız bana çok uyumlu geldi. Diğer odalarıda merak etmedim desem yalan olur....

ben de mutfak halınızı, sandalyeleri, lambayı hatta masa üstündeki meyve sepeti ve tezgahtaki sanırım turuncu çöp kutusu ya da başka bir şeydi çok uyumlu ve iç açıcı buldum. güle güle, ferah ferah oturun!
ayrıca klozetteki sticker'lara bayıldım, sticker sanırım değil mi onlar? nereden aldığınızı sorabilir miyim?:17:

ben de mutfak halınızı, sandalyeleri, lambayı hatta masa üstündeki meyve sepeti ve tezgahtaki sanırım turuncu çöp kutusu ya da başka bir şeydi çok uyumlu ve iç açıcı buldum. güle güle, ferah ferah oturun!
ayrıca klozetteki sticker'lara bayıldım, sticker sanırım değil mi onlar? nereden aldığınızı sorabilir miyim?:17:

Evet canım sticker :) Leroy merlinden den aldım canım

Güle güle oturun.Bence de hiç değişikliğe gerek yok,eviniz gayet güzel ve uyumlu görünüyor.

Eşyalarınızdan sıkıldıysanız belki salona düz renk bir halı alıp kırlentleri kaldırabilirsiniz.
Bir de yemek takımının aynasını değiştirip açık renk yapabilirsiniz.
Birkaç pastel renkli objeyle daha farklı bir görünüm olabilir.
Bunlar sadece "illaki" değişiklik yapayım diyorsanız :) Yoksa bu halinde bir kusur yok.

Mutfak halınız önce gözüme çarptı ama sonra masa,sandalyeler ve lambayla uyumu hoşuma gitti.
Mutfağınızı canlı ve sevimli göstermiş bana kalırsa:)

Back
X