28 aylık eşyalarım 6 aylık evim:)

duyguturgay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
1.489
8
116
38
Ankara
Merhaba kızlar yaklaşık 6 ay önce ev aldık.Evimiz sıfır değil. Evde değişiklik yapmak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• $IMG_0451.webp
    $IMG_0451.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 362
  • $IMG_0453.webp
    $IMG_0453.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 361
  • $IMG_0452.webp
    $IMG_0452.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 352
  • $IMG_0480.webp
    $IMG_0480.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 334
  • $IMG_0455.webp
    $IMG_0455.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 353
  • $IMG_0457.webp
    $IMG_0457.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 353
  • $IMG_0458.webp
    $IMG_0458.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 351
  • $IMG_0459.webp
    $IMG_0459.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 338
  • $IMG_0470.webp
    $IMG_0470.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 370
  • $IMG_0463.webp
    $IMG_0463.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 363
  • $IMG_0472.webp
    $IMG_0472.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 358
Son düzenleme:
bu esyalardamı 28 yıllık?
ınanamadım sadece mutfakta o yolluk ve sandalyeler uyumsuz olmus daha sutlu tonlarda olmalıymıs gerı kalan hersey mukemmel
hatat banyomuz aynı sanıyorum fayanslarda dahıl

bu esyalardamı 28 yıllık?
ınanamadım sadece mutfakta o yolluk ve sandalyeler uyumsuz olmus daha sutlu tonlarda olmalıymıs gerı kalan hersey mukemmel
hatat banyomuz aynı sanıyorum fayanslarda dahıl

28 aylık canım...

İlk evlendiğimizde kirada otuyorduk. Maalesef halı , masa sandalye hep oraya göre alınmıştı. Evi alalı 6 ay oldu bizden önceki ev sahibi 2 yıl önce yaptırmış mutfağı. Banyo çok kötüydü taşınmadan önce biz yaptırdık banyoyu sadece duş kabini değiştiremedik. Kapılar gözüme acayip batıyor kahverengi olduğu için.

28 aylık canım...

İlk evlendiğimizde kirada otuyorduk. Maalesef halı , masa sandalye hep oraya göre alınmıştı. Evi alalı 6 ay oldu bizden önceki ev sahibi 2 yıl önce yaptırmış mutfağı. Banyo çok kötüydü taşınmadan önce biz yaptırdık banyoyu sadece duş kabini değiştiremedik. Kapılar gözüme acayip batıyor kahverengi olduğu için.

cok pardon canım bakıyorumda resme amma genc dıyorum :52:

bende evlendıgımde kırada oturdum gecen ocak ayında kendı evımıze tasındık ev cok cok buyuk oldugu ıcın halı perdeler uymadı degıstırdık
mutfak halım benımde cok kel alakaydı onuda hazıran ayında 6 taksıtle alabıldık anca :52:

kapıların bence evın butunuyle uyumlu canım beyazmı dusunuyorsun?

cok pardon canım bakıyorumda resme amma genc dıyorum :52:

bende evlendıgımde kırada oturdum gecen ocak ayında kendı evımıze tasındık ev cok cok buyuk oldugu ıcın halı perdeler uymadı degıstırdık
mutfak halım benımde cok kel alakaydı onuda hazıran ayında 6 taksıtle alabıldık anca :52:

kapıların bence evın butunuyle uyumlu canım beyazmı dusunuyorsun?

Ahhh canım sormaaa çok şey düşünüyorum. Kapılar beyaz lake olsa , mutfak siyah beyaz lake. Daha vestiyer yaptırıcaz. Yatak odamda yemek takımımdan. Oturma odam tam oldu ama shagy halı almıştım oğlum büyüyünce mahvoldu halı resmen. Şöyle bir 15 bin tl olsaydı. Krediyle ev alınınca hepsi aynı anda olumuyor işte.

Son düzenleme:
Güle güle oturun.Aman şunu değiş bunu şöyle yap denecek bir şey yok bana kalırsa...
halı ve masan birbirini tamamlamış renk vermiş mutfağa.
Banyona bayıldım duşakabin belki değişebilir ama gerek yok aslında.
Yani :nazar: güzel uyumlu ve temiz bir ev hayırla oturun.

Son düzenleme:
canım güle güle otur evin çok şirin..
ama benım ilk gözüme çarpan malesef mutfaktaki halın oldu,onun yerine daha sadece kahve tarzı bi halı alabilirsin yada düz renk..
Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,hayırlı olsun eviniz :52:

Eviniz gayet iyi görünüyor.Güle güle oturun.Çok istiyorsanız başka bir arkadaşın dediği gibi mutfak dolap kapaklarını değiştirin.

Bende ilk başta eşyaları 28 yıllık okudum diyorum böyle eşyamı varmış sonra arkadaş sorunca jeton düştü.. :D

Gerçekten güzel ve büyük bir eviniz var güle güle oturun krediler azalınca yaparsınız acelesi yok Allah ödeme kolaylığı versin tüm borçlulara..

bu eve yapılabilecek bişey bulamadım ,herşey harika ,ev sıfır gibi zaten ,bence bişey değiştirmeyin ,daha sonra ihtiyaç halinde zamanla yapılır ,ama şu an göze batan kötü olan hiçbirşey yok ,eşyaların filan da çok çok güzel ..güle güle otur hayırlı olsun yeni evin ..

herşey çok güzel cnm güle güle oturun tadilat zamanla olur sıkma canını bizde yeni ev aldık ama içinde yapılacak baya iş var kredi borcu olunca tadilat kolay olmuyor sağlık olsun napalım zamanla yapçaz bizde inş. :) bu arada duvar boya rengini öğrenebilirmiyim bende açık tonlarda ferah bi ev istiyorum

Back
X