• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

28-29 Kasım 2013 Okullar Tatil Mi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
28-29 Kasım 2013 Tarihleri 8. Sınıf Öğrencileri Hariç Bütün Ortaokul ve İlkokul Öğrencilerine Tatil Edildi

28 Kasım ve 29 Kasım tarihlerinde 8. sınıflara yönelik merkezi ortak sınavlar yapılacağından dolayı bütün ortaokullar ve ilkokul-ortaokul olarak hizmet veren okullar tatil edilecek. Bu tarihlerde sadece 8. sınıf öğrencileri ortak sınavlara girecekler. Diğer sınıflar için okullar tatil olacak. Bu yıl tatil yapmaya alışan öğrenciler için böylelikle 4 günlük bir tatil daha çıkmış oldu. derszamanı

bu bilgi kesin mi, bilen öğretmen arkadaşlar yazarsa sevinirim, zaten okullar açıldığından beri dünyanın tatili oldu, çocuklar tam derslere adapte olmuşken hoop yine tatil:27::27:

bizim okula böyle bir yazı falan gelmedi henüz yani bir bilgim yok ilk defa senden duydum :)

Süpermiş kardeşime söylüyorum hemen :D

:))))
Bende bir hevesle geldim konuya , sandım ki liselerde tatil, bizim başımız kel mi? Niye liselere tatil yok:ssz:

ohh sen kızçeni büyüttün rahatsın tabii:1:

ilkokulda tatil oldumuydu ip kopuyo, öğretmen daha çok ödev veriyor, zaten benimki iki cümleyi yarım saatte yazıyo
:27::27:

ohh sen kızçeni büyüttün rahatsın tabii:1:

ilkokulda tatil oldumuydu ip kopuyo, öğretmen daha çok ödev veriyor, zaten benimki iki cümleyi yarım saatte yazıyo
:27::27:

Kızımı göndereyim size, ders çalıştırır, oyun oynatır, yemek yedirir, disiplini sağlar.
Boşuna mı çocuk gelişimi okuyor, vatana kk'ye hayırlı bir evlat olsun diye yetiştiriyorum biriciğimi:51:

Kızımı göndereyim size, ders çalıştırır, oyun oynatır, yemek yedirir, disiplini sağlar.
Boşuna mı çocuk gelişimi okuyor, vatana kk'ye hayırlı bir evlat olsun diye yetiştiriyorum biriciğimi:51:

gönder valla:1::1:
Allah bağışlasın canım
:13::13:

Benim.kizim.da 1.sinifa gidiyor dun diyor ki tatilde cok slklliyorum
Bu habere pek sevinmicek sanirim:(

Ay bende istiyorum bende
Bagrima basarim kiZini:)

Yavrucak apartman cocugu ilk okul.iyi geldi kizima:)
Tatil kesin mi acaba bir plan yapayim:)

yok canım kesin değil ya, ortak sınavlara 20 kişilik gruplar halinede katılınılacak deniyor, öyleyse derslik ihtiyacı doğar tabii, bakalım haftaya anlarız:13::13:

Liselere, bağımsız anaokulu ve bağımsız ilkokullara tatil yok.
Sadece Ortaokul ve ilkokul+ortaokul aynı binada ya da aynı bahçede olanlar tatil diye biliyorum.

Ayrıca sınavda hiç bir öğretmen kendi okulunda görev almayacak.

Sadece Ortaokul ve ilkokul+ortaokul aynı binada ya da aynı bahçede olanlar tatil diye biliyorum.

Doğrudur hocam bu bilgi :-)

o zaman biz tatil değiliz oh iyi:13::13:

Back