Premature Bebekler 28+1 de doğum yaptım sizlere ihtiyacım var

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Ayyyy yaaa ben bunu sadece burda boyleler saniyodum, çok anlayissiz doktorlar demekki Turkiyedede ayni. Ne kadar iyi anliyorum sizi. Çok üzüldüm yaa ama ṣuan sizin için hepsi geride kaldi elhamdülillah , darısı baṣimiza inşallah

Yoğun bakımdaki doktorumuz çok iyiydi ben bunları kadın doğum servisinde yaşadım ama geldi geçti inşallah siz de arkanızda bırakacaksınız evladınızla

Bide unuttum bugün kizimin kuvezinin içine televizyonunu koydular , doktorun ṣakasiydi, bu küvez cami dalgali görüṣ yaptigi için bebegin gözüne zarar veriyomuṣ. Onun için bi kartonda mavi masa örtüsü gibi mavi mavi kareler var ,kartonun diger tarafindada siyah beyaz panda resimleri var. o resimleri baktigi tarafa koyuyolar gözlerine actiginda disariya bakmasin dikkatini o resme versin diye.bana çok akillica geldi ,gercekten bazen biz bile küvezin içine bakarken gözlerimiz yoruluyo camından dolayi.bunu okuyan olursa muhakkak sorsun bunu bebegi icin gozlerini çok açmaya baṣladigi zaman. Ben ilk gordugumde bugun ṣaṣirmistim bu ne diye bana pramature bebek televizyonu dedi artik bunu izliyecek dediler göz sagligi için

Eklentiler

• 1000037869.jpg
    44 KB · Görüntüleme: 4
  • 1000037871.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 3
Ne güzel şeyler yapıyorlar bizimkinin üstüne beyaz örtü koyuyorlardı Işık direkt gözüne gelir diye

Bugün 18 bitti 19. Güne girdik hiç bir büyük sıkıntı olmadan elhamdülillah, Maşşallah ya Maşşallah kızıma ,kilo ayni 780 gram halen. Bugün entubeden tekrar çikti , bakicisi değerleri gayet normal ,inşallah tolere eder yavas yavasda oksijeni azaltırız bidaha entube olmasina gerek kalmaz dedi. 1 saate yakin yaninda kaldim okudum üfledim ne dua biliyosam okudum gene , ilk defa hiç bir kirmizi iṣik yanmadi çok ṣükür, bin ṣükür, inşallah Allah yardimcisi olacaktir. Entubeden ciktigi için morfin veremiyolarmis nefes almayi unutmasin diye , agir sakinlestiricide veremiyolar , ondan çok hareketliydi elleri bir dakika durmuyo hep kıpır kıpır , biraz uyusa dahami güzel olcak diye düṣünmeden edemiyo insan, orta yolu yok hep uyusa kipirdamasa ona endise edecez,kipirdasa ona endise edecez , yani her sekil endise edecez ,insan engel olamiyo kendine. ne hayirlisi ise hakkinda onu yapsin inşallah , 19 günde bir gün çok mutlu olduk diger gün üzüldük sonra tekrar mutlu olduk, inşallah yarin tekrar üzülmeyiz bir daha entube gormeyiz inşallah , Allah her evladin yardimcisi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…