Bugün babamın yedisi doluyo nolur babam için bol bol dua edin ....
AMİNbabamı kefenle görceğim aklıma bile gelmezdi onu orda öle kefene sarılmış yatarken görmek çok kötü içim çekildi resmen görene kadar bi umudum vardı acabamı diye gördüm buz gibiydi dokundum sem sertti onu oraya yakıştıramadım öptüm yüzünü sevdim gözü hafif açıktı anladı sanki geldiğimi öle bi baktıki bana nerde kaldın der gibi küstük biz babamla konuşmuyoduk dargın gitti bana yanında olamadım bundan 1 ay önce anneme takım elbisemle bu pantalonumu kızıma vercem demiş vefat ettiğinde bana vermek istediği pantalonu varmış üstünde hissetmiş sanki gidiceğini hissetmiş aldım bana vermek istediklerini koydum dolabıma
şimdi diyorum ki keşke bi an bile dargın kalmasaydım konuşsaydım içimde hep bi his vardı küstüğümüzden beri hep aklımdaydı bi gün bir şey olursa yanında olamadım diye babamı hiç affetmicem diyodum hissettiğim çıktı oldu başıma geldi ben istedimki babam arasın beni sorsun bi tatlı sözü ayağına götürürdü beni ama olmadı nasip değilmiş demekki şimdi hiç kızmıyorum ona farkında olmadan öle büyük bi hata yapmışımki öfkemi sevgimin önüne geçirmişim babam aramadıkça hırçınlaşmışım ama sağ olsaydı şimdi ayaklarının altını öperdim affet babam diye ...
şimdi tek istediğim hiç acı çekmesin huzurla uyusun ALLAH'ım günahlarını affetsin bi bebek gibi saf temiz pak eylesin babamı acı çektirmesin babama
hiç bir zaman öfkenizin önüne geçmesine izin vermeyin benim gibi acı çekmeyin pişman olmak hiç bir işe yaramıyo tek dileğim tek duam ALLAH'IMn babamın hesabını sağ elinden vermesi amin
başın sağolsun canım Allah sabır versin, bebeğin var dikkat et herşeyden önemli o şimdi.. inan bana acın azalıyor şuan bitmicekmiş gibi geliyor ama zamanla unutacaksın.. Allah evlat acısı göstermesin hiçbirimize...
cnm babana allahtan rahmet dılerım mekanı cennet olsun gunahları afolsun cnm
benımde 4 sene olacak annem oldu aileden bı buyugun kaybı ne demek ii bilirim allhım sana sabırlar versin cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?