Bende ilk ameliyatimi alper beye olmustum.suan ameliyatlarini jimerde yapiyor sanirim.benim ameliyat sonrasi pek konforlu gecmemisti.agri nerdeyse hic cekmedim ama narkozdan ayılmak zordu.bol şans.
Benim emzirmeden dolayi meme dokum kücülmüstü.meme büyütme oldum kendisine.4 saat sürdü ameliyatim.cok deneme yapmis.o yuzden biraz uzun sürdü dedi.ben üstler dolgun olsun istedigim icin yuvarlak protez istiyordum.kendisi ameliyat esnasinda damla protezi uygun görüp takmis.ameliyattan sonra agrim olmadi nerdeyse.sirtim cok agridi.ama narkozdan ayilmam zor oldu.cok kustum ve surekli yari baygin haldeydim.ertesi gun oglen kendime geldim.kas üstü ameliyatta agri nerdeyse hic yok diyebilirim.ben ikinci ameliyatimi kas alti oldum.ikisi arasindaki agri kiyaslanamaz bile.sadece yatmaktan sirtiniz agriyor o kadar.merhaba, ameliyatlarını acıbademde yapıyor şuan. konfordan kastınız nedir? ne sıkıntısı çektiniz? meme büyütme mi olmuştunuz?
Benim emzirmeden dolayi meme dokum kücülmüstü.meme büyütme oldum kendisine.4 saat sürdü ameliyatim.cok deneme yapmis.o yuzden biraz uzun sürdü dedi.ben üstler dolgun olsun istedigim icin yuvarlak protez istiyordum.kendisi ameliyat esnasinda damla protezi uygun görüp takmis.ameliyattan sonra agrim olmadi nerdeyse.sirtim cok agridi.ama narkozdan ayilmam zor oldu.cok kustum ve surekli yari baygin haldeydim.ertesi gun oglen kendime geldim.kas üstü ameliyatta agri nerdeyse hic yok diyebilirim.ben ikinci ameliyatimi kas alti oldum.ikisi arasindaki agri kiyaslanamaz bile.sadece yatmaktan sirtiniz agriyor o kadar.
Merhaba kızlar hepinize hayırlı olsun. benimde yarın ilk muaynem var ameliyat yakında.allah isteyen herkese nasip etsin bunu yaşamayan anlamıyor.benim sorum kas altı üstü neye göre kararlaştırılıyor .yuvarlak damla konulacağı nasıl.birde hastanede yatırıyorlarmı
Amaliyat fiyatlarını ve yerini yazarsanız çok sevinirim
Ben yuvarlak protez istiyordum.ameliyattan sonra damla protezin goruntusunden memnun kalmadim.kas ustu yapilmisti ameliyatim.3 sene icinde sarkma da olunca 2.ameliyata karar verdim.2.ameliyatimi farkli bir doktor yapti.kas alti yuvarlak protez yapildi.gayet memnunumçok geçmiş olsun...
peki ikinci ameliyatı neden oldunuz? memnun değil miydiniz? birazdan son karar için gideceğim bende çok heyecanlı :)
Canım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ank hacettepe hastanesini düşünüyorum en uygun fiyat ora verdi 4000 5000 arası daha uygununu ben bulamadım bulan varsa lütfen yazsınbu arada hangi şehirdesin?
HoşgeldinBen yuvarlak protez istiyordum.ameliyattan sonra damla protezin goruntusunden memnun kalmadim.kas ustu yapilmisti ameliyatim.3 sene icinde sarkma da olunca 2.ameliyata karar verdim.2.ameliyatimi farkli bir doktor yapti.kas alti yuvarlak protez yapildi.gayet memnunum
Hoşbulduk cnm.yoktum evet.iş yogunlugu kizimin teog sinavi kosturmaca derken ara vermistim biraz.rahata cikinca döndüm geri
Ilk protezim kas üstü damlaydi.evet oldukca sert bir protez.ikinci protezim kas alti yuvarlak.kas alti olmasina ragmen yumusakligindan memnunum. Dogala daha yakinadan aa her iki protezi de denemiş biri olarak sorayım hemen, gerçi biri kasüstü diğeri kasaltı ama olsun, protezin sertliği açısından çok belirgin bir fark var mı?
Nasılsın geçmiș olsunKızlar merhaba sonunda doktoruma karar verdim cumartesi Alper Bayraktar'a ameliyat olacağım.
Aslında foruma girmek istemiyorum çünkü çok ağrı çekenler çok zorlananlar olmuş gördükçe korkularım artıyor
Cumartesi günü ameliyatım en geç Çarşamba günü işe dönmem lazım kas üstü olacağım için daha rahat geçer diye umuyorum
Desteklerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?