27 Mayıs 2013 Pazartesi gününün şanslı üyesi kim olacak ?

kazen bey ben kazanmışım gibi yapsakmı kürksüz çok üşüyorumm tabiki kk kürksüz gerçek kürke karşıyızzz :113::113::113::113:

bu cevap gelmeseydi batmıştık : ))) 1905 ile bir sürü pro üyelik verecektik :))))

kendisini tebrik ediyorum... Kime hediye edecekse lütfen bana özel mesaj ile ulaşmasını rica ediyorum.

dedigim gibi melekim kazanmis yineeeeee

bu cevap gelmeseydi batmıştık : ))) 1905 ile bir sürü pro üyelik verecektik :))))

kendisini tebrik ediyorum... Kime hediye edecekse lütfen bana özel mesaj ile ulaşmasını rica ediyorum.

ay yınemı melekk ay ben ona yakın cvp verıcektım nasılda unutuum

melek181 yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen olmasan biz alacaktık üşümeyecektik böyle kürksüz mürksüz

Son düzenleme:

kazananlar bıda katılmasın yaaaa şansını başka yerde değerlendırsın (isyanedensmile):84:

Öff ya ilk kez bu kadar yaklaşmıştım
Hem ben yeni kürk istemiyorum ki,
Eski olur, yıpranmış olur, yırtık olur farketmezdi yani:2:
Yeterki rengi mavimsi olsaydı

Valla melek im kazanmıs yuppiiiiiiiiii bu proluklar bizşm topiten baska bi yere gitmio yaw

kiscelr sunu ii anladim kürk kürkü cekiyoo genellikle kürklüler kazaniyoo

tebrikler melekim seni kendime çok yakın hissettim sana anne diyebilirmiyim hem benim kürküm yok çok üşüyorum annem oldun göre bana ver onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…