- 13 Aralık 2008
- 471
- 0
- Konu Sahibi esraseyhan
artık tahammülüm kalmadı öğrencilere.okulum köy okulu..yolları berbat yarım saatte gidiliyor.çok soğğuk.......pis...........dayanamıyorum artık.......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bnde 30.haftamdayım ve paror aldım gitmiyorum.benımde calısdıgım okul tic.lisesi dersler blok 19.30 da cıkıs dayanamadım belımın agrısına raporumu kullanıyorum.nasılsa ocakta 0 lancak hakkımız
artık tahammülüm kalmadı öğrencilere.okulum köy okulu..yolları berbat yarım saatte gidiliyor.çok soğğuk.......pis...........dayanamıyorum artık.......
evet ben normal rapor kullanıyorum sonra dogum iznine ayrılıcam 8 hafta kala doguma.zaten senelik 40 gun rapor hakkımız ocakta 0 olcak ve 40 gün daha rapor hakkımız olcak dogumdan sonra 8 hafta daha izin kullanıp 40 gun daha rapor alcam.anlatabildim umarım
Öğretmenler göreve eylül 1 de başladıkları için eylül başında doğum yapılırsa doğum öncesi izni de kullanılmamış oluyor. Çünkü öncesinde zaten tatildesin. Bu durumda 16 hafta mı izin oluyor doğumdan sonra onu sormak istemiştim.
Öğretmenler göreve eylül 1 de başladıkları için eylül başında doğum yapılırsa doğum öncesi izni de kullanılmamış oluyor. Çünkü öncesinde zaten tatildesin. Bu durumda 16 hafta mı izin oluyor doğumdan sonra onu sormak istemiştim.