- 19 Ocak 2018
- 247
- 135
- 33
- 30
- Konu Sahibi YoncaBulut
Başlıkta yazdığım gibi bebeleriniz kaç gram kizlar paylasalim ve bebeginizin kilo almasi icin neler tüketionuz ??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bagislasin canim maşallah bebek icin en saglikli seyleri tuketiosun ben m8de bulantisinda ne sut ne yumurta tuketebilmistimhalada yumurta tüketemiom karardi gozumde ama iki bardak sut içiyorum her gun cok sukur bebegimin kilosu da sagligida cok iyiiiBen daha 13. Haftamdayım bebeğim bir hafta önden gidiyor baya :) özellikle yediğim dikkat ettiğim bir şey Yok ama sütle yumurtayı çok tüketiyorum bebişten öncede çok seviyordum sütle yumurtayı
Allah bagislasin canim kilosu az gibime geldii doktora sordun muu çünkü ben 26+3 de gitmistim bebegim 1kilo 50 gr diOcagin 25 sinde gitmiştim 600 gramdi kızım
Yoo gayet iyi dedi benim geç yumurtlama 1 hafta kadar seninki biraz iyi beslenmiş :))Allah bagislasin canim kilosu az gibime geldii doktora sordun muu çünkü ben 26+3 de gitmistim bebegim 1kilo 50 gr di
Bende ay sonu gidicem bakalım kilo almışım benim minik kuş24+5 te 900 grama yakindi canim, daha kontrole 15 gün var bakalım büyümüş mu benim pıtırcık
Artık hızla kilo alırlar canım, ben 2 haftadır hiç kilo almadım ama çok saskinimBende ay sonu gidicem bakalım kilo almışım benim minik kuş
Süpersin pazartesi sağlık ocağında takibin var bakalım kaç okka almisim ah ah 70 oldumArtık hızla kilo alırlar canım, ben 2 haftadır hiç kilo almadım ama çok saskinimmaşallah maşallah
![]()
Benim de bir hafta gec dollenme valla canim bilemiyorum artik bebisimi iyi besliosam ne mutlu bnaaYoo gayet iyi dedi benim geç yumurtlama 1 hafta kadar seninki biraz iyi beslenmiş :))
Maşallah canim ikimizin bebek kilosu aynii cok geçmiş olsun zorlada olsa yee bebeğin icinnnBen de yeni doktordan geldim 27 haftalık gebeyim ve bebeğim 1kilo 40 gram boyu da 35 cm. 10 gündür çok hastayım hiçbir şey yiyemedim biraz zayıf kaldı sanki ama doktor gayet iyi dedi. Maşallah, umarım sağlıcakla kucağımıza alırız.
Hadii hayirlisi inşallah iyi beslemissindir bebisimizii24+5 te 900 grama yakindi canim, daha kontrole 15 gün var bakalım büyümüş mu benim pıtırcık
Evet mecbur yiyorum. Çok şükür. Benim polihidramnios var bir de. Normalde suyu fazla olan bebekler çok iri olurmuş ama benimkinin kilosu haftasıyla uyumluymuş. Bu arada son adet tarihiniz ne? Benim 3 ağustos. 10-12 Mayıs’a denk geliyor benim de inşallah.Maşallah canim ikimizin bebek kilosu aynii cok geçmiş olsun zorlada olsa yee bebeğin icinnn
Benimde 5 agustos adet tarihim 12 mayis doğum tarihim hayirlisiyla bide beraber doguruyormusuzEvet mecbur yiyorum. Çok şükür. Benim polihidramnios var bir de. Normalde suyu fazla olan bebekler çok iri olurmuş ama benimkinin kilosu haftasıyla uyumluymuş. Bu arada son adet tarihiniz ne? Benim 3 ağustos. 10-12 Mayıs’a denk geliyor benim de inşallah.
Olabilir belli olmaz :))) ay hayırlısıyla, sağlıcakla gelsinler de inşallah. Bakalım nasıl olacak. İstanbul’da mısınız? Doktorunuz kim?Benimde 5 agustos adet tarihim 12 mayis doğum tarihim hayirlisiyla bide beraber doguruyormusuz)
Doğrudur canım her bebek aynı olmuyo işte kanıtıBenim de bir hafta gec dollenme valla canim bilemiyorum artik bebisimi iyi besliosam ne mutlu bnaa)))
Minyon kizlar daha tatli oluyor canim valla iyikide sana cekmis ozamanDoğrudur canım her bebek aynı olmuyo işte kanıtı
Oğlum iriydi mesela ama kizim çıtı pıtı olacak muhtemelen doktor minyon olucak demişti daha ilk zamanlar :)
Anası neki kizi ne olsun![]()