27 haftalık hamiş annneler bebeğiniz kaç gram ???

YoncaBulut

İçimDe GittikÇe BüYüYen BiR aşK vaR . . .
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2018
247
135
33
30
Başlıkta yazdığım gibi bebeleriniz kaç gram kizlar paylasalim ve bebeginizin kilo almasi icin neler tüketionuz ??

Ben daha 13. Haftamdayım bebeğim bir hafta önden gidiyor baya :) özellikle yediğim dikkat ettiğim bir şey Yok ama sütle yumurtayı çok tüketiyorum bebişten öncede çok seviyordum sütle yumurtayı

Ben daha 13. Haftamdayım bebeğim bir hafta önden gidiyor baya :) özellikle yediğim dikkat ettiğim bir şey Yok ama sütle yumurtayı çok tüketiyorum bebişten öncede çok seviyordum sütle yumurtayı
Allah bagislasin canim maşallah bebek icin en saglikli seyleri tuketiosun ben m8de bulantisinda ne sut ne yumurta tuketebilmistimhalada yumurta tüketemiom karardi gozumde ama iki bardak sut içiyorum her gun cok sukur bebegimin kilosu da sagligida cok iyiii

Ben de yeni doktordan geldim 27 haftalık gebeyim ve bebeğim 1kilo 40 gram boyu da 35 cm. 10 gündür çok hastayım hiçbir şey yiyemedim biraz zayıf kaldı sanki ama doktor gayet iyi dedi. Maşallah, umarım sağlıcakla kucağımıza alırız.

Ben de yeni doktordan geldim 27 haftalık gebeyim ve bebeğim 1kilo 40 gram boyu da 35 cm. 10 gündür çok hastayım hiçbir şey yiyemedim biraz zayıf kaldı sanki ama doktor gayet iyi dedi. Maşallah, umarım sağlıcakla kucağımıza alırız.
Maşallah canim ikimizin bebek kilosu aynii cok geçmiş olsun zorlada olsa yee bebeğin icinnn

Maşallah canim ikimizin bebek kilosu aynii cok geçmiş olsun zorlada olsa yee bebeğin icinnn
Evet mecbur yiyorum. Çok şükür. Benim polihidramnios var bir de. Normalde suyu fazla olan bebekler çok iri olurmuş ama benimkinin kilosu haftasıyla uyumluymuş. Bu arada son adet tarihiniz ne? Benim 3 ağustos. 10-12 Mayıs’a denk geliyor benim de inşallah.

Evet mecbur yiyorum. Çok şükür. Benim polihidramnios var bir de. Normalde suyu fazla olan bebekler çok iri olurmuş ama benimkinin kilosu haftasıyla uyumluymuş. Bu arada son adet tarihiniz ne? Benim 3 ağustos. 10-12 Mayıs’a denk geliyor benim de inşallah.
Benimde 5 agustos adet tarihim 12 mayis doğum tarihim hayirlisiyla bide beraber doguruyormusuz :-))

27.Haftama girince soz soylicem canim.:-) biraz beklicen beni :)

Benim de bir hafta gec dollenme valla canim bilemiyorum artik bebisimi iyi besliosam ne mutlu bnaa :-))))
Doğrudur canım her bebek aynı olmuyo işte kanıtı
Oğlum iriydi mesela ama kizim çıtı pıtı olacak muhtemelen doktor minyon olucak demişti daha ilk zamanlar :)
Anası neki kizi ne olsun :KK8:

Doğrudur canım her bebek aynı olmuyo işte kanıtı
Oğlum iriydi mesela ama kizim çıtı pıtı olacak muhtemelen doktor minyon olucak demişti daha ilk zamanlar :)
Anası neki kizi ne olsun :KK8:
Minyon kizlar daha tatli oluyor canim valla iyikide sana cekmis ozaman :-))

Back
X