ben bugün gördüm bu linki ve şerife hanım nasıl oldu bebeğiniz umarım sağlığına kavuşmuştur.
ne desem bilmiyorum tekrar hatırlattığım için çok özür dilerim.ama çok etkilendim okudukça.üzülmeyin ne olur .
rabbim inşaallah sağlıklı bebekler verir size.
özür dileyerk bişey daha sormak istiyorum neden kilo alamamış.
sevgili şerife umarım bu kez sen de mutlu sona ulaşacaksın...lütfen gelişmelerden bizi haberdar et olur mu???sana bol şans diliyorum canım,herşey gönlünce olsun...sevgiler...patolaji sonucuna göre plesental yetersizlik di bebeğe giden ve besleyen bi damar yoktuşimdi araştırılıyorum genetik tanı da bakalım bi dahaki sefere bişi olmaz...
özür dilemenize gerek yokki alıştım artık insan herşeye alışıyormuşşş:çok üzgünüm:
patolaji sonucuna göre plesental yetersizlik di bebeğe giden ve besleyen bi damar yoktuşimdi araştırılıyorum genetik tanı da bakalım bi dahaki sefere bişi olmaz...
özür dilemenize gerek yokki alıştım artık insan herşeye alışıyormuşşş:çok üzgünüm:
sağolun arkadaşlar ilginiz için..
hamile değilim nerden çıktı bu haber bilmiyorum ben tüp bebekle kalmıştım hamile ve dondurulmuş embryom var tekrardan denemek istedik ama doktorum denemeden önce seni araştıralım dedi ve genetike kan verdim bu hafta sonuçlar çıkıcak inşallah sonuca göre bi yol çizicez..
sido profiline yazdım rıza madazlının bilgilerini sanada bol şanslar canım ...
maalesef kaybettim,doğum oldu ve 4,5 ay yoğun bakımda kaldı ve 4 ay öncede gitti..diğer konu başlıklarından yaşam mücadelesini okuyabilirsiniz teşekkürler...senağlama
sonuçalrın açıklandımı bizleride haberdar lütfen dualrıımız senle ve tüm anne adayları ve anne olanlara sevgiyle sağlıkla kal.
27 haftalık hamileyim ve bebeğim 478 gr besinleri alamıyormuş her an için hazırlıklı olun dedi doktor çok kötüyümm...:çok üzgünüm:
arkadaşlar test sonucuma göre kanda pıhtılaşma bulgularına raslanmış o yüzdenmiş...1 ay dinlen dedi doktorum adetin 2.günü gidiorum aksilik olmazsa şubat sonuna doğru dondurulmuşlarla denicez..hakkımızda hayırlısı...
canım nerdesın ya....cok merak etmıstım gıorunce cok sevındım bır an yıne erken dogum yaptın sandım canım nasılsın ....hamıle degılmıydın ne oldu canım ıyı bak kendıne haber ver nolur cok opt senı ınş hersey yuregıne gore olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?