hepinize teşekkürler arkadaşlar acil doğum yaptım 460 gr doğdu bugün 9.günü yoğun bakımda ve en az 2 ay kalıcak ve bebeğim hayatı bırakmadı.önce Allah'ın izni sonrada doktorlar sayesinde inşallah iyi olucak umudum bitmedi...her gün görüyorum izliyorum şuan hayati tehlikesi devam edior ama ben çok umutluyum
27 haftalık hamileyim ve bebeğim 478 gr besinleri alamıyormuş her an için hazırlıklı olun dedi doktor çok kötüyümm...:çok üzgünüm:
inşallah yüce rabbim o melegine sahip çıkar ona bol bol şifa verir canım allahım inş. seni boynu bükük bırakmas inş. gözü yaşlı bırakmas allahım içindeki feryadı duyarda inş. yüsüne güler canım allah yardımcın olsun canım
tşkler arkadaşlar bebeğim yaşam savaşını bırakmadılar normalde böyle erken doğan ve kilosu az olanalr 24 saat yaşıormuş bu gün 15.günü hala mücadelsini verior umudum bitmedi Allahın izni ile iyi olucak inşallah...
Şerifecim çok sevindim inşallah daha güzel haberler verirsin bizlere allah bebeğini korusun ona sağlık versin inşallah.
Hangi hastanedesiniz benimde erken doğum riskim var çok korkuyorum aklımda bulunsun güzel ilgileniyorlar demekki
hepinize teşekkürler arkadaşlar acil doğum yaptım 460 gr doğdu bugün 9.günü yoğun bakımda ve en az 2 ay kalıcak ve bebeğim hayatı bırakmadı.önce Allah'ın izni sonrada doktorlar sayesinde inşallah iyi olucak umudum bitmedi...her gün görüyorum izliyorum şuan hayati tehlikesi devam edior ama ben çok umutluyum
Canım benim seni çok iyi anlayabiliyorum. Bende özel bi hastaneye gidiyorum doktorumdan memnunum ama bende bi devlet hastanesine gidip görünmeyi düşünüyordum bunun içinde Zeynep Kamil hastanesini düşünüyorum ama cerrahpaşada olabilir bu konuyu eşimle konuşucam.
Bebeğin çok iyi olucak iyi haberleri bize bildiricen buna inanıyorum allah yardımcınız olsun..
tşk ederim canan ama üstüne basarak söylüyorum canı yanmış biri olarak devlet doktoru geç kalınmış dedi biliyormusun bilseydim gitmezmiydim anlamadılar özel doktorlar ben yandım kimse yanmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?