27 haftalik gebelikte bebeğin boyu ve kilosu

Organize_isler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
542
527
Kizlarrrr merhabaa
Gecen hafta doktor kontrolum vardi 26+6 ydi simdi 27+6 haftalik olmam gerek.. Her şey yolunda çok şükür ama bana boyu ve kilosu biraz internet bilgilerine gore garip geldi..
Doktor bana boy:46 cm kilo:850 gr dedi..
Netten baktigimda ise bu haftalarda boy:36 cm kilo: 900 950 gr gozukuyor..
Benim oğlum zayif mi sizce? bu haftaya kadar guzel yememe ragmen sadece 7 kilo aldim :/

Merhaba, boyunun 46 cm olması pek mümkün gelmedi bana emin misiniz 46 cm dediğine? Onda bir yanlışlık var bence. Kilosu normal. Ayrıca 7 kilo almanızda gayet iyi neden telaş ediyorsunuz ki çok kilo almak iyi bir şey değil sonuçta.

Canim cevabin icin tesekkur ederimm evet boyu cok uzun geldi acaba doktor mu yanlis soyledi ama uc kez 46 dedi yani acaba 36 mi diyecekti kafa mi dalgindi acaba.. kilo olarak da 850 gr az geldi bana yine de bilmiyorum bidahaki kontrolde temmuzda artik bekleyecegim..

26+2de kızım 1.150 gr ve 36cmmiş.
46 bence hatalı söylem gibi.
38+2de 3.800 ve 53cm doğdu.(baba-anne 1.80cm boyda)

bende 7 kılo aldım suan kilon ayına göre normal ilerliyor bence.
bizimkide 26+5 de 1000 gramdı ama boy ile ilgili bişey solemedi büyüdükleri için boy ölcümünü doğru yapamıyolar cnm

Canım ben en son gittiğimde 25 haftaliktim kilosu 805 gr boy 33 cm.bende boyu anlis demiş.. ultrason kağıdına bak orda fl yazan sayıyı 7 çarp boyu çıkar.

bende 7 kılo aldım suan kilon ayına göre normal ilerliyor bence.
bizimkide 26+5 de 1000 gramdı ama boy ile ilgili bişey solemedi büyüdükleri için boy ölcümünü doğru yapamıyolar cnm

Haklisin canim surekli buyuyorlar masallah :) bu yuzden boy olcumu zaten birgun oncesiyle bile ayni olmaz. Bende muhtemelen yanlis anladim esimde benim gibi anlamis ama bence doktorun kafasi karisikti 36 yerine 46 dedi Allah hepimize saglik ve hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Bence gayet normal 26. Hafta 33 cm 850 gr civariydi.Bende şimdiye kadar 4.5 5 kg kadar aldım. Bebeğin kg yada boyu cok ta yemekle ilgili değil bence. 30 kg alıp minnacık bebek doğum yapan var. İlkinde 15 kg aldım 3700 kizim doğdu. Max 10 kg bebeğin olsa gerisini kendime almış oluyor. Az kg almak en iyisi. Bu kiloların birde gidişi olacak onuda düşünmek lazim

Oo ben dogum yaptim bile :) suan hatta 35 gunluk :) suanda bile hersey boya gidiyor cocukta kontrol vardi p.tesi ilk ay 2 cm uzuyormus boy bizimki 6 cm uzamis maşallah diyeyimmm.. 1 kilo almis gerisi boya gitmis canim.. hamilelikte kilo ile bebegin alakasi yokmus valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…