- 1 Ocak 2017
- 542
- 527
-
- Konu Sahibi Organize_isler
26+2de kızım 1.150 gr ve 36cmmiş.Kizlarrrr merhabaa
Gecen hafta doktor kontrolum vardi 26+6 ydi simdi 27+6 haftalik olmam gerek.. Her şey yolunda çok şükür ama bana boyu ve kilosu biraz internet bilgilerine gore garip geldi..
Doktor bana boy:46 cm kilo:850 gr dedi..
Netten baktigimda ise bu haftalarda boy:36 cm kilo: 900 950 gr gozukuyor..
Benim oğlum zayif mi sizce?bu haftaya kadar guzel yememe ragmen sadece 7 kilo aldim :/
Kizlar benm haftamda bebegi gobek deliginin altinda hissetmek normal mi?
bende 7 kılo aldım suan kilon ayına göre normal ilerliyor bence.
bizimkide 26+5 de 1000 gramdı ama boy ile ilgili bişey solemedi büyüdükleri için boy ölcümünü doğru yapamıyolar cnm
Kizlar benm haftamda bebegi gobek deliginin altinda hissetmek normal mi?
Snn bebek buyukmus yine :) ben one dogru egilince yilan gibi kivriliyo rhatsz oluo heraldeCanim bebek surekli yer degistiriyor bence bazen kasıklarımda hissediyorum bende sonra midemde yani surekli yer degistirip oynuyor sanirim.. Yine de bir bilene sormak lazim biz acemiyiz
Yerim ben onu :)Normal tabii, ilerleyen haftalarda midende hissedeceksin çok garip cidden midemde bir şey dolaşıyor resmen
Bence gayet normal 26. Hafta 33 cm 850 gr civariydi.Bende şimdiye kadar 4.5 5 kg kadar aldım. Bebeğin kg yada boyu cok ta yemekle ilgili değil bence. 30 kg alıp minnacık bebek doğum yapan var. İlkinde 15 kg aldım 3700 kizim doğdu. Max 10 kg bebeğin olsa gerisini kendime almış oluyor. Az kg almak en iyisi. Bu kiloların birde gidişi olacak onuda düşünmek lazimHaklisin canim surekli buyuyorlar masallah :) bu yuzden boy olcumu zaten birgun oncesiyle bile ayni olmaz. Bende muhtemelen yanlis anladim esimde benim gibi anlamis ama bence doktorun kafasi karisikti 36 yerine 46 dediAllah hepimize saglik ve hayirli dogumlar nasip etsin insallah