27 haftada doğum yaptım

bahar ubiz1

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2024
12
9
29
27 hafta doğum yaptım şuan bebeğim 42 gündür kuvezde beyin kanaması yok oda sida kapandı 710 grm doğdu azar azar ilerliyor cihaza bağlı tüple besleniyor doktorlar ayarlarını düşürmeye çalıştıklarını ancak dusuremediklerini çok yüksekten verdiklerini enfeksiyonu bulunduğunu soluyorlar haftada bir kere görebiliyorum oda anca beş dkk kafayı yemek uzereyim biri beni bilgilendirebilir mi doktorlar hiç olumlu konusmayyor

Allah acil şifa versin yavrunuza inşallah sağlikla kucaginiza alıp evinize gidersiniz.

Hic bilmiyorum, gecmis olsun, Allah şifa versin en kisa sürede. Kilo aliyor mu?
Azar azar ilerliyor bu durumun iyi olduğunu beyaz kaninn düşük oldgunu hala cihazla nefes aldigini soluyorlar enfeksiyonlari varmis ve hala kritik haftalardaymisiz 42gundur hastanede çok korkuyorum onun için şimdi istediğim gibi de göremiyorum haftada bir defe buda bana çok koyuyor uzyor dua edi. Lutfen

Allah acil şifa versin yavrunuza inşallah sağlikla kucaginiza alıp evinize gidersiniz.
Alah razı olsun bekliyorum bu süreç hiç bilmediğim zor bir süreç tabiki uzun sürede hastenede yattım doğuma kadar yüksek ölüm riski ikimiz içinde dedi yukseleen tansiyonlar şişlikler plesantam erken ayrıldı alahim bir çare göndersin ya

Kilo almasi cok guzel. Iciniz ferah olsun. Enfeksiyonlari atlatinca hersey daha da kolaylasicak, hizlanicak. Umitsizlige kapilmayin.

Aminn inşallah bu güzel ayda Rabbim dualarımızı kabul eder çocugunuza sağ salim kavuşursunuz Allah büyük.

Cok gecmis olsun. Yegenim 27+2de 1050gr doğdu. 900gr geriledi. 2,5 ay küvezde kaldi. 2 kilo olduğunda eve geldi. Entübe dönemleri oldu, kilo verdigi, beyin kanaması geçirdiği, beslenemedigi sütün dokunduğu dönemleri oldu. Nihayetinde Allahin hikmeti ya doğmasi gerektiği zamanda eve döndü.
Bugun 5,5 yaşında. Ailemizin çocukları genel olarak yüksek zekalidir ama bu bambaşka. Minicikken yurudu konustu. Yetiskinlerle rahatlikla sohbet eden bir kac enstruman calan, yabanci dili oldukca ileride, hem sosyal hem sayisal zekası dehşet verici şekilde yüksek, cok baska bir cocuk.
Bebeginiz sağ salim eve gelecek ve siz de bu minik kuş nasıl böyle hizla büyüyor diye saskinliklar icerisinde kalacaksınız inaniyorum.
Ben de 24+2 hamileyim. Size yurekten dua ediyorum.

Arkadaşımın da 28 haftalık 800 gram doğmuştu 3 ay küvezde kaldı. Sağlıklı bir şekilde çıktı. Dua edip sütünüzü sağın inşallah sağlıkla çıksın

Bende erken doğum yaptım, 28 haftalik , ilk beyinde kanama yoksa, nek yoksa süper, yavaş yavaş toparlar , benim kızıma da oksijen veriliyordu zamanla kestiler , enfeksiyon içi ilaçla tedavi ederler, 80. Gün hastahaneden çıktık biz , sakın umudunu kesme , benim kizim şimdi düzeltilmiş 3 aylık oldu , maşallah sağlıklı

Bak bu da benim erken doğum postum, oku sana ve bebeğine umut olsun

Bak bu da benim erken doğum postum, oku sana ve bebeğine umut olsun
Alah razı olsun inan beynim yerinde değil hayatta hiç bir beklentim kalmadı sanki iki çocuğum vardı bu üçüncüsü ucude oğlan alahim baana bağışlar ins kimlik filanda çıkardım ismi Ömer aSaf ins buda benim mucizem olur Adana Çukurova üni balcalida yatıyor dualarimiza çok ihtiyacım var

Oy kuzuumm, rabbim bağışlasın insallah, Bebeğini biran olsun bırakma, izin verdikleri sürece hep git konuş, dokun kendini hissettir ve sürekli süt sağ, çift başlıklı elektrikli pompa al süt çok önemli, dua et ve sabırla bekle , insallah iyi olacak , çok geçmiş olsun dualarım sizinle

Çok şükür senin kızın yaşıyor maşallah lütfen gözden esirge minigi daha yazacak çok şeyler var ama kafam alah bulak kızına iyi bak lütfen sevgilerim sizinle olsun ins sağlıkla mutlulukla büyüt onu

Alah razı olsun şuan şu süreçte duaya o kadar ihtiyacım varki birşeyleri sürekli arasturmakdan boğuldum aceba solemiyorlarmi diyorum bazen kendi kendime

Alah razı olsun şuan şu süreçte duaya o kadar ihtiyacım varki birşeyleri sürekli arasturmakdan boğuldum aceba solemiyorlarmi diyorum bazen kendi kendime
Sabirli olun , doktorlar bebeğiniz çok iyi olsa bile iyi demezler diyemezler çünkü size durduk yere umut vermek istemezler ama 500 gr lik bebeklerin yaşadığını gördükten sonra umutlarım artmıştı, sakın umudu kesmeyin iyi olacak Allahı izni ile, küvöz onun yapay anne karnı orada büyüyecek insallah annesi

Allah razı olsun, gözümden bile sakınıyorum kızımı, inşallah sizin bebişte evine gelecek ben inanıyorum

Tskrler tüp yolu ile üç saate bir yanlış degilsem 15cc süt veriyorlar birde evicap die bir e vitamini onu agizdan alıyor ins cigerleri tülden ayrilir ins 42 gündür bu şekilde bildiklerim beyin kanaama yok mantar yok birde pda vardı oda kendiliğinden kapanmış dediler yinede umut veremeyiz diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…