27 Aylık Bebek Uyku Problemi, Yoruldum

perdono pero no olvido

forgive but don't forget
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2022
4.444
7.554
Kızlar uyku problemimiz var. Oğlum sabahları erken uyanıyor ama gece erken uyumuyor. Odaya 9'da geçiyoruz ama 11-12 gibi uyuyor. 2 saat debeleniyoruz. Tam uyuyacakken, bir anda kalkıyor. Akşamım mahvoluyor. Odaya 11'de geçsem, bu sefer gece 1 oluyor uyuması. Çok yıprandım. Ne yapacağım bilmiyorum.

Merhaba benimde oğlum 24 aylık uyku problemimiz var.. Aslında şöyle söyliyim yedikleri midesine dokunuyor rahatsızlıktan uyuyamıyor.

Gün içindeki uyku düzeni nasıl, saatlerde geriye doğru kaydırma yapmayı bı deneyin, ya da gün içinde fazla uyku saati varsa azaltın, gün içinde sürekli dinlenmis akşam uykusunu almış olursa gece uyumaz yorucu olur

Gün içindeki uyku düzeni nasıl, saatlerde geriye doğru kaydırma yapmayı bı deneyin, ya da gün içinde fazla uyku saati varsa azaltın, gün içinde sürekli dinlenmis akşam uykusunu almış olursa gece uyumaz yorucu olur
Sabah 7de uyanıyor. Öğleyin 1-2 saat uyuyor. Öğle uykusundan en geç 3'te kalkmış oluyor. Ona rağmen bu şekilde.
Bazen de öğle uykusuna direniyor, uyumuyor. Böyle günlerde ya dayanamayıp ikindin uyuyor 1 saat. Ya da akşam 8'de uyuyor, geriye 9'da uyanıyor. Bu günlerden bir beklentim olmuyor açıkçası. Öğle uykusunu erken yaptığı günler, vaktinde uyusa yeter modundayım 😫

X