ben bakmaya gidiyorummm ya nasılsa uyumadımmmm :))))))))))görürsem haber veririmmm sizee
seni görünce kacmis olmasin mars:roflol:
kızlarrrr bu söylentiymisss bizi kandırmıslarrr yaaaa nette okudum simdiiiii ya uyuslarrr ya bak ne diyolar marsı dolunay büyüklüğünde görmemiz icin ya marsın yada dünyanın yörüngesinden cıkması gerektiğini söylüyor astronomlar ayrıca demişlerki eger 27 agustosda ikinci bir dolunay farkedecek olursanız kelimeyi sahadet getirin cünkü 28 agustosu göremeyeceksiniz demislerrrrr kızlarrr inanmayın öyle bisey yokmus yaaaaa
kızlarrrr bu söylentiymisss bizi kandırmıslarrr yaaaa nette okudum simdiiiii ya uyuslarrr ya bak ne diyolar marsı dolunay büyüklüğünde görmemiz icin ya marsın yada dünyanın yörüngesinden cıkması gerektiğini söylüyor astronomlar ayrıca demişlerki eger 27 agustosda ikinci bir dolunay farkedecek olursanız kelimeyi sahadet getirin cünkü 28 agustosu göremeyeceksiniz demislerrrrr kızlarrr inanmayın öyle bisey yokmus yaaaaa
yok kızlarrrr unutun ayı mayı ay bugun zaten yokmussss:))))))
balsuratı öldurmek lazım adı ustunde dalga gecılmış bugun o ayı görun yasasanız bıle göremıceksınız demışler yanı ötekı dunyayıboylucaz
:roflol:mARS kırmızı ama benim gördüğüm maviydi:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?