• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ağustos Gecesi,Gökyüzünde 2 Ay gözlemleyeceğiz !!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay filan yok biri balsuratı kullanarak hepimizi kandırmış.. terbiyesizler bide bizim ayı çalmışlar:umursamaz:

ay bende uyumustum dün gece, bi ara uyandim takur tukur sesler heryer karanlik,delikafadulden
noluyo diye bagirdim , benimki aniden cikti karsima elinde teleskopuyla, napiyon askim ya korktum gece gece dedim...
marsi ariyom dedi:1ninca: manak yat yarin gece gelcek dedimkaydirigubbakcemile

ayimi calmislar mafoldumben askim cok üzülecek her gece göstertirdi bana teleskopdan zorlakaydirigubbakcemile üzülsemmi sevinsemmi sasirdim simdi:sinifsinif:

ay yok la :1shok:
evin her penceresınden havaya baktım bulamadım :gitme:
ay yok mu oldu artık -tatlicadiarzu-

Bakınıyorum gökyüzünee marss yok yaaa uyuzzz habercilerrr:sinifsinif:

şaka gibi ay yok bu gece..
mars derdine uykusuz kaldım,00.30'da aniden çıkarmış bir de

ya ben akşam iftarımı açtıktan sonra gökyüzüne baktım ay vardı:sinifsinif: şimdi gökyüzünde 2 ay'ı gömeyi bırak 1ay'ı bile göremiyom yıldızlar var havada bulutlu deyil ama ay yok :1shok::1shok:
delikafaduldendelikafadulden

Evet bende 3 saat önce ayı gördümm.Ama şimdi ayda ortalarda yok:roflol:

Bakınıyorum gökyüzünee marss yok yaaa uyuzzz habercilerrr:sinifsinif:

ne ettin la :sinifsinif: 2 tane ay olacak dedin , ayimizdanda ettin:gitme:mafoldumben
demek neymis 1 taneye kanaat etmeyen 2 . yi göremezmis:sinifsinif:

ben ay imi istiyom bananeeeeeeeebenneyaptımki

balkafam uykucu ben uykusuz kaldım la nerde bu ay bende simdi valah sokaga cıkacaktım görüyonuzmu söyleyin bosuna cıkmım sokaklara bir saat önce gözüken ay nereye kayboldu ayrıca hic bir yerde göremiyommm balım :))))))))))))) muhahahaha

bunu ben gecen aylar once bi yerde okumustum yani o gun oyle gene ayniydi her tarafi gezdim ama hic bi yerde yokdu sadece normal ay vardi :D
durun bakalim gene cikacagim hic bi sey olmucak muhaah :roflol:

çık bakalım cadı varmıymış :sinifsinif:
bızde yok :roflol:

ben bakmaya gidiyorummm ya nasılsa uyumadımmmm :))))))))))görürsem haber veririmmm sizee

Back