• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

27 Ağustos Gecesi,Gökyüzünde 2 Ay gözlemleyeceğiz !!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrr bu söylentiymisss bizi kandırmıslarrr yaaaa nette okudum simdiiiii ya uyuslarrr ya bak ne diyolar marsı dolunay büyüklüğünde görmemiz icin ya marsın yada dünyanın yörüngesinden cıkması gerektiğini söylüyor astronomlar ayrıca demişlerki eger 27 agustosda ikinci bir dolunay farkedecek olursanız kelimeyi sahadet getirin cünkü 28 agustosu göremeyeceksiniz demislerrrrr kızlarrr inanmayın öyle bisey yokmus yaaaaa

kızlarrr haber asparagzmışşşşşşş duyrulurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))9

mafoldumbenBen dün akşam rüyamda gördüm çokkk güzeldii yaa mükemmeldiii.Olsun ben rüyada olsa gördüm kızlarrr:roflol::roflol:

kızlarrrr bu söylentiymisss bizi kandırmıslarrr yaaaa nette okudum simdiiiii ya uyuslarrr ya bak ne diyolar marsı dolunay büyüklüğünde görmemiz icin ya marsın yada dünyanın yörüngesinden cıkması gerektiğini söylüyor astronomlar ayrıca demişlerki eger 27 agustosda ikinci bir dolunay farkedecek olursanız kelimeyi sahadet getirin cünkü 28 agustosu göremeyeceksiniz demislerrrrr kızlarrr inanmayın öyle bisey yokmus yaaaaa

:1shok:
kandırdılar yanı :umursamaz:
peki nerde bu ay şimdi :1ninca:
ben balkona çıktığımda karsımda olurdu şımdı yok amaa

yok kızlarrrr unutun ayı mayı ay bugun zaten yokmussss:))))))

balsuratı öldurmek lazım adı ustunde dalga gecılmış bugun o ayı görun yasasanız bıle göremıceksınız demışler yanı ötekı dunyayıboylucaz

hani aya bakmaya gitcektin:sinifsinif:

aman gelmesin mars, ben yörüngemden memnunum,zemuszemus hem daha maasimi alcam biyere gitmeye niyetim yogdelikafadulden

nasıl uyduruyolar böyle şeyleri kimler uyduruyor anlamış değilim :olmaz: bende deminden bakınıyorum bişe yok kaçırdım dedim bide kaydirigubbakcemile3

kıslarrr hepinisi öpüyorummmm ben uyumaya gidiyorum sahura kalkamıcam vallaaa belkim rüyamızda görürürzzz ne dersinizzzz hepinize iyi gecelerrrrrr ballodum öpüyom senideeeee :))

balsuratı öldurmek lazım adı ustunde dalga gecılmış bugun o ayı görun yasasanız bıle göremıceksınız demışler yanı ötekı dunyayıboylucaz

T-S mm ama ama :kedi:Ben uyduruk bir haber olduğunu bilmiyordum.Uff aylar önceden biliyodum ben bu haberii gıcıklarr.demediğim kimse kalmadıııkaydirigubbakcemile3

göremeyenler hevesiniz kursaginizda kalmasin alin doya doya bakin:1shok:

mars.jpg

:roflol:mARS kırmızı ama benim gördüğüm maviydi:roflol:

Aman ben demedim mi size oyle bi sey yok diye, aylar once gene aynisini soylediler salak salak cikmitim gene ciktim bi poh yok :roflol: deek ki gorsek hapi yemistik, Allah korusun tovbe tovbe :D

Back