27 Ağustos Gecesi,Gökyüzünde 2 Ay gözlemleyeceğiz !!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tskler balim, ama sanki boyle bi sey bi kac ay once gene olmustu ben bi yerde okumustum hatta burda bile mersu sekerim .

aa evet bende duymustum hatta burda konu acılmıstı sanırım.. CADIARZU bende tlf kaydettım mutlaka unuturum dıye.. :çok üzgünüm: sag ol balım benım tesekkurler canım arkadasım.. :1hug: a.s.

4. mars'ın dünyamıza çok çok yakın olacağı gün. o gece mars ayın yanında, ay büyüklüğünde gözükecekmiş.
en az 5000 yıldır ilk defa böyle bir şey oluyormuş. bir daha dünyaya bu kadar yakın 2287 yılında gelecek.
(pufili, 16.08.2003 21:21)

10. mars'in dunya'ya her yil yaklastigi sanilan gun.
2008'e geldik, ama bes yildir ayni geyigi, ustelik de her yil bikip usanmadan ve sorgulamadan gonderenler var.
ben biktim bunlara ukala ukala yanitlar vermekten, onlar bikmadi her yil ayni halti gondermekten.
yok gokyuzunde iki ay olacakmis da yok bilmem ne..
(vasishta, 12.08.2008 17:58 ~ 18:00)

ekşi sözlüğe 27 ağustos yazıp arattım 4. ve 10. maddelerin tarihlerine bakarsanız biri 2003 de biri 2008 yazılmış yani aspargas olma ihtimali var, neyse bu gece görcez artık, şehir efsanesi mi değil mikaydirigubbakcemile3

Bu haber gerçek mi değil mi şimdi :tomato:

geçen ayda gelişti bana böyel bi mail , tüh kaçırdım demiştim hatta vay be Zaman ne çabuk geçiyor yoksa 2287 ye geldikte haberim mi yok-tatlicadiarzu-

Kaçırmamaya çalışıcam. Çok heveslendim bak şimdi. Paylaşımın içinde teşekkürler bu arada.

27 Ağustos’ta Afyon’un kurtuluşunu, Kosova Meydan Zaferi’ni kutlayabilir ya da ınönü Üniversitesi’nde 21. Ulusal Kimya Kongresi’ne katılabilirsiniz. Ama yapmanız gereken son şey gökyüzünde Ay büyüklüğünde Mars aramak. Çünkü astronomlar Mars’ı dolunay büyüklüğünde görmemiz için ya Dünya’nın ya da Mars’ın yörüngesinden çıkması gerektiğini söylüyor. Eğer 27 Ağustos’ta ikinci bir dolunay farkedecek olursanız hemen kelime-i şehadet getirmeye başlayın çünkü bu, 28 Ağustos olmayacak demek.
Mars’ın dünyaya yaklaşmasının hayatımızda hiçbir önemi yok da değil. Astronomların aksine, astrologlar Mars’ın bu ziyaretlerinin hayra alamet olmadığı görüşünde. Mars yakınlaşması dünyada cinsel aktivitenin yanısıra savaş ve terörün artışına işaret.
alıntıdır

Son düzenleme:
Ayy inanmıyorum. En büyükö sazan ben olacam sanırım. Ama ben ilk defa karşılaşıyorum böyle bir haberle..

yani yarın :lepi:

heyecanlandım zemuszemus

alla alla ya ben mi yanlış hesaplıyorum 10 saat sonra falan işte, balsurat 27 ağustos 00:30 demiş:uhm:

alla alla ya ben mi yanlış hesaplıyorum 10 saat sonra falan işte, balsurat 27 ağustos 00:30 demiş:uhm:

kAFAM karıştı benimde kaydirigubbakcemile3 sanırım bu geceee ama yarın gecede bakıcam benkaydirigubbakcemile3

kız bal bu gecemi yarınmı bi karar ver :mymeka:ben bu gecede bakem gök yüzüne:1ninca:

:kedi:ULa cemrem ben yazılanı aktardımm siteyekaydirigubbakcemile3 bu gece 12 den sonra gün döndüğüne göre :uhm:ama 27 agustos gecesı 12 de o zaman diğer güne döner kafam karıştıı:)Ben şimdi annemi aradım hatırlatmam için ara demişti sen her iki akşamda bak dedim kaydirigubbakcemile3

Yarın gece işim var.şakkıdı

neyse 2287 de izlerim bende-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

4 saat kaldıkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…