canım benim melek gibi yüzün var,gelinliğine bayıldım harika bir seçim yapmışsın,bir insana bu kadarmı yakışır gelinlik,çok güzelsin canım inşallah gelecektede mutlu ve huzurlu bir hayat geçirirsin kocanlaopuyorumnanaktan
canım benim melek gibi yüzün var,gelinliğine bayıldım harika bir seçim yapmışsın,bir insana bu kadarmı yakışır gelinlik,çok güzelsin canım inşallah gelecektede mutlu ve huzurlu bir hayat geçirirsin kocanlaopuyorumnanaktan
Resimler cok güzel. Kina elbisende cok hos. Memleketin neresi merak ettim hangi yörenin kiyafeti diye. Kusak baglandigi resimde cok güzel. Ayni zamanda hüzünlü. Aglamadin diye bir sey dediler mi sana? Benim bi arkadasim vardi. Türkiyeye gelin gitti. O gitmeden önce burda kadinlar arasi bir kina gecesi düzenledik. Cok aglamisti burda. Ama kendi asil kina gecesinde oda hic aglamamisti. O aklima geldi simdi. Allah bir yastiktca kocatsin. Dügün resimlerinede bakacagim simdi. :)
Yani akmadimi zorlada akitacak degiliz dimi :) Ben sanirim kina gecemde olsun dügünümde olsun salya sümük aglayacagimdir. Cok sulugözüm ve duygusalim. InsaAllah sag salim o günleri atlatirim :)