27.06.2009 kına gecem..

Sevgi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2008
2.327
31
358
Selam kızlar bende sizlerle en mutlu günümü paylaşmak istedi önce kına gecemle başlıcam...
Resimlerde gelinlikle resimler var izmirden istanbula gelin geldim o yüzden ordada giydim sonra bindallı pembe abiyeli resimler ise onlar kınadan bi gün önce baş kınasında çekilmiştir

Önce kuşak bağlama kına geceside olsa adet yerini bulsun dedik ( canım abim)

Burda Gelinliğimle ben

Salona geçiyoruz

Burda dans etmiyoruz objektiflere poz veriyorduk gelin odası

Kına geliyor

bu oklava ile na yaptıklarını bende bilmiyorum ama uslu durayım diye bi protesto çekiyolardı heralde

Ce ee hiç ağlayamadım nedense..aksine sırıtıyorum görüldüğü gibi

Küçük kardeşim

Kınadan sonra evde ayağıma kına yakılınca tabi hemen yıkandı o ayak

Dayıcım'la

ve gitme vakti geldi bu benim çeyizim kamyon bekliyorduk

burda düğün resimleri var http://www.kadinlarkulubu.com/albumler/397387-05072009-dugun.html

Son düzenleme:
Resimleri yükledim arkadaşlar Yorumlar için Teşekürler a.s.

ah tatlım benim, çok güzel bi yüzün var, düğün resimlerine de baktım, onlar da çok güzzel bunlar da. ben de izmirden konyaya gelin geldim iki ay oldu, allah sana ve eşine ağız tadıyla ömür boyu güzel bir evlilik nasip etsin bindallın da çok güzelmiş, çok orjinal ve değişik. allah size bumburuşuk olduğunuzda, torunlarınızla oturup gülmeyi nasip etsin a.s.

Ne kadar güzel dua ettin öyle canım çok teşekür ederim opuyorumnanaktan gurbetlik çok zor ama alıştım ben artık sende alışırsın çok zor oluyor baba evinden çıkmak mafoldumben bindallım tokat yöresinin ben tokatlı değilim ama komşumun bindallısıydı izmiri bırakmak en zoru zaten :sinifsinif: allah böyle ayrılıklar nasip etsin canım tekrar teşekürler olumunekankayizsmile

ben diyecektim tokatlı mısınız diye
bindallınız aynısı tokatlı arkadaşlarımla..

çokk tatlısınız allah mutlu mesut etsin
bir yastıkta kocayın inşallah...

ben diyecektim tokatlı mısınız diye
bindallınız aynısı tokatlı arkadaşlarımla..

çokk tatlısınız allah mutlu mesut etsin
bir yastıkta kocayın inşallah...

çok teşekür ederim arkadaşım a.s.

ben de alıştım artık, 2 ay oldu evleneli, çok tatlı bi eşim ve güzel arkadaşlarımız var, komşularım bana henüz gelmediler ama her toplandıklarında beni de çağırıyolar, o yüzden çabuk alıştım, hayat güzel olcak inşallah, sonuçta en sevdiğimiz insan yanımızda, gerisi de iyi geçim... inşallah rabbim bize daha güzel günler de gösterir kaydirigubbakcemile2 opuyorumnanaktan

ya sen cok tatlısın allahım bu mutlulugunuzu ömur boyu surdursun allah mesut etsn

canım resimleri şimdi gördüm maşallah ve mutluluklaropuyorumnanaktan

Çok güzel gözüküyorsunuz. Allah mutlu, mesut etsin sizi bir ömür boyu

teşekürler canlarım benim :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…