26 Mayıs 2013 Pazar gününün şanslı üyesi kim olacak ?

168.308 üyelik kabul edilmemiş ... (buna sildiğimiz üyeliklerde dahil :)

ama arada bir rakam var ki daha mailinden hesabını onaylamamış : )

Ay ilk sayfada gayet net anladim ara aciklamalar olunca kafam karisiyo
Onay mesaji onaylayip uyeligi aktif edilmeyenmi yoksa
Sizinde onaylamadiginiz basvurular dahilmi

133,000 diyorum :) Rüya busenin birinciliğinden sonra bende bir deniyim şansımı dedim :) not. 1500 demiştim ama nedense şilk aklıma geleni yazmadığım için vazgeçtim.çünkü ilk aklıma 133 bin gelmişti :) belkide pişman olucam 1500 değişitğime bakalım :p

Son düzenleme:
Bu saate kadar 479.929 kişi başvurmuş ve bunun 316,621 tanesi üyeliği kabul edilmiş. Bu ne işinize yarayacak bilmiyorum sormuşsunuz ama : )

168.308 üyelik kabul edilmemiş ... (buna sildiğimiz üyeliklerde dahil :)

ama arada bir rakam var ki daha mailinden hesabını onaylamamış : )

bu ip uclarindan sonra yüzde yüz kaybettigimi anladimm:KK37::KK37::KK37::KK37:

daha yüksek bi rakam vermeliymisimm:KK24::KK24:

keske hemen oy kullanmasaymisimmm:KK31::KK31:

Bende yanlis anlamisimmm bu gun icin sanmistim neyse bi daha ki sefere artık:KK31::KK31:

yine seninki ii hicranim biz erkenden oy verdik ip uclarini görmeden daha düsük rakamlar söyledik maleseffff:KK37::KK37::KK37:ip ucu verelecegini bilseydimm bitmesine 10 dakika kala ne söylerdimmmmm:KK51::KK51::KK51::KK51:

cevabımı hemen düznledim ama kabul edilmiyor mu :KK43: sonuçta anında değiştim düzenledim ama ve tek cevap hakkımı kullandım.umarım sorun olmaz :KK43:

133,000 diyorum :) Rüya busenin birinciliğinden sonra bende bir deniyim şansımı dedim :) not. 1500 demiştim ama nedense şilk aklıma geleni yazmadığım için vazgeçtim.çünkü ilk aklıma 133 bin gelmişti :) belkide pişman olucam 1500 değişitğime bakalım :p
bence simdiki verdigin rakam mantikliiiii:KK30::KK30::KK30:

Tahminimi yazsam bir türlü yazmasam,geçen gece ki gibi kıl payı kaçırırsam yine çok üzüleceğim.Yazmasam da keşke yazsaydım demek var.Biraz daha düşüneyim bakalım.:KK37:

X