- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
:78::78::78::78::78:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıscem ses ver gittin miah keske benim pembe kürküde aradan cikarsaydik mesaj sayim 25 bin küsür olduuaksam yatarken giyer onla uyurdumm
![]()
kıscem ses ver gittin mi![]()
sence o formu doldurmalımıyım ben 2.miyim acaba:18::18::18::18::18:yok gidermiyim burdayimmseni kürklü görmeden yatmiycammmmm
tarihe taniklik yapacamm
![]()
sence o formu doldurmalımıyım ben 2.miyim acaba:18::18::18::18::18:
zaten uykum geldi çok şunu çözemedimmelekim ama sunu bilmiyoruzki aciklaam bugünmü yapilacak yarinmiiii bosa beklemeyelimmm yarin aciklanacaksa![]()
zaten uykum geldi çok şunu çözemedimsence 2.miyim eğer 2.bensem
kaçırmasaydım bu teklifi
![]()
zaten uykum geldi çok şunu çözemedimsence 2.miyim eğer 2.bensem
kaçırmasaydım bu teklifi
![]()
baktım sedulu kısceyle aynı sayfada yapmışız tahmin galiba ben varım 2. yakın tahminkis melekim baktinmi ilk 15 sayfayaaben 15ten son sayfaya kadar baktimm yakin tahmin göremedimmm sende baktiysan kesin sensinn
![]()
baktım sedulu kısceyle aynı sayfada yapmışız tahmin galiba ben varım 2. yakın tahmin![]()
sen formu gördün mü:44::44: sence ne yapalım:26::26:mmeelkim bencede sensin doldur bence formu bende göremedim sedulu ile senden baskasinii![]()
mmeelkim bencede sensin doldur bence formu bende göremedim sedulu ile senden baskasinii![]()
sen formu gördün mü:44::44: sence ne yapalım:26::26:
yasakımmmmmmmmmmm![]()
ismim adresim tel no falan doldurmam gerekne varki forumdaaaaa![]()
sen formu gördün mü:44::44: sence ne yapalım:26::26:
direkten döndüm yani:18::18::18::18:edam melekimm yarismayi kazandida o yüzden burdayizzzz![]()