- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
:78::78::78::78::78:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıscem ses ver gittin miah keske benim pembe kürküde aradan cikarsaydik mesaj sayim 25 bin küsür olduuaksam yatarken giyer onla uyurdumm
kıscem ses ver gittin mi
sence o formu doldurmalımıyım ben 2.miyim acaba:18::18::18::18::18:yok gidermiyim burdayimmseni kürklü görmeden yatmiycammmmmtarihe taniklik yapacamm
sence o formu doldurmalımıyım ben 2.miyim acaba:18::18::18::18::18:
zaten uykum geldi çok şunu çözemedim sence 2.miyim eğer 2.bensem kaçırmasaydım bu teklifimelekim ama sunu bilmiyoruzki aciklaam bugünmü yapilacak yarinmiiii bosa beklemeyelimmm yarin aciklanacaksa
zaten uykum geldi çok şunu çözemedim sence 2.miyim eğer 2.bensem kaçırmasaydım bu teklifi
zaten uykum geldi çok şunu çözemedim sence 2.miyim eğer 2.bensem kaçırmasaydım bu teklifi
baktım sedulu kısceyle aynı sayfada yapmışız tahmin galiba ben varım 2. yakın tahminkis melekim baktinmi ilk 15 sayfayaaben 15ten son sayfaya kadar baktimm yakin tahmin göremedimmm sende baktiysan kesin sensinn
baktım sedulu kısceyle aynı sayfada yapmışız tahmin galiba ben varım 2. yakın tahmin
sen formu gördün mü:44::44: sence ne yapalım:26::26:mmeelkim bencede sensin doldur bence formu bende göremedim sedulu ile senden baskasinii
mmeelkim bencede sensin doldur bence formu bende göremedim sedulu ile senden baskasinii
sen formu gördün mü:44::44: sence ne yapalım:26::26:
yasakımmmmmmmmmmm
ismim adresim tel no falan doldurmam gerekne varki forumdaaaaa
sen formu gördün mü:44::44: sence ne yapalım:26::26:
direkten döndüm yani:18::18::18::18:edam melekimm yarismayi kazandida o yüzden burdayizzzz