- Konu Sahibi TugceSanli89
-
oncelıkle gozun aydın canım bebegınlşe nıce guzel yıllara ınş ve gecmıs ols ...ınş sıkıntı olmaz duzenlı muayene ıle atlatıtrsınız ınş canım
canım benim öncelikle geçmiş olsun Allahım tez zamanda şifasını versin öncelikle bol dua et bebğin daha 40 haftayı tamamlamamış oyüzden gelişim devam ediyodur benim bebğimde de rop 3 vardı daha doğrusu tam 3 değildi 2ile 3 arası demişti doktor oğlum 29artı 5 te doğdu 1100 grdı ve 45 gün hastanede kaldık 34. hafatladı sanırım farkedeildiğinde bende çok üzülmüştüm hiç unutmuyorum ağlamamla hastaneyi inletmiştim ama korktuğum gibi olmadı şükür her kontrolüne gittim ve doktorun ağzından dökülen sözcükleri korkarak dinledim şükür bebğimin her hafatki kontrolünde ilerleme olmadığı hattta damarlanmanın dağıldığını söyledi doktoor 40. haftaya kadar ameliyat için bekletti ama ameliyetede gerek kalmadı 40 . hafatdan sonra 1 ay sonra bidaha gittik ve tamamen gerilemiş dedi ameliyet bile olmadık ve şuan herşeyi çok iy görüyor hiç bi sorunu yok. inaşallah senin bebğininde 40. hafatyı tamamaladığında daha doğru bilgi verirler.bol bol dua et ben rabbime o günlerde nasıl yalvardığımı analatamam dilerim sizede bizim gibi kapısını açar çok zor bi durum rabbim yardımcın olsun. niye erken doğum yaptın çok geçmişolsun tekrar
cnm çok geçmiş olsun.taburcu olana kadar muyene etmediler mi ki göz ve beyindeki kist sorunu tam o gün çıktı?inşaallah daha sonraki muayeneleri iyi çıkar.bi de hangi hastanedeydiniz?
Tuğçe bebeğine Rabbimden acil şifalar diliyorum,sağlığına kavuşur inşallah
inşallah iyi olur bebeğin benim oğlumda lazer oldu predford kullanıyoruz,çok merak etmiştim seni Allah korusun kuzunu
inşallah iyi olur bebeğin benim oğlumda lazer oldu predford kullanıyoruz,çok merak etmiştim seni Allah korusun kuzunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?