• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler Kim demiş ERKEKLER ağlamaz diye ben BABAYIM BABAAAAA :((((((

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
gozyaslarıma hakım olamadım ole guzel anlatmıssınızkı duygularını eskı gunlerımı yenıden yasadım ızdırap dolu 63 gunumu esınıze ve sıze sabır dılıorum allah acıl sıfalar versın:5:

Kopnu sahibii erkek olduğu içinn kapsama alınıı dışında bırakılmışş
amaa burdaa duygularınıı okadar güzel anlatmıkii erkekk olmasından dolayıııı konuya devamm edmeemişş
duygularını nekadarda güzel dile getirmişşş

Saat sabah 9 ve ben öylesine forumda dolaşırken ablamın erken doğumu ve yeğenimin prematüre oluşuyla ilgili buradakiler neler yaşamış diye bakayım derken beni resmen ağlattınız. Hem bizim o anlarımızı tekrar yaşadım, çünkü biz yoğun bakım küvezi bulamamıştık, doktorlar ya anne ya çocuk demeye hazırlanıyorlardı, neyse ki bulmuştuk. Şimdi benim oğlum ilkokul 2 ye gidiyor. Ben ki onu doğurmamış olmama rağmen bu kadar şimdi bile üzülebiliyorsam, sizi bir baba ve bir anneyi düşünemiyorum. Allahım kimseyi evladıyla sınamasın.

Allah yavrunuza acil şifalar versin, yedikleri kan can olsun, size bağışlasın yavrunuzu.

Son düzenleme:
Arkadaşlar bugun bebeğimden güzel haberler geldi çok sevinçliyim.

Geçen haftaki laser sonucu için ROP kontrolune gittik. Laser sonucu olumlu geçtiğini ilettiler.

2 hafta sonra kontrol için tekrar çağırdılar. İnşallah bebeğim ALAH'ımın izniyle görebilecek sanırım...

Birde beyindeki kist ufalık kaybolsun başka ne isterim Allah'ımdan para pul hikaye benim için

Süper haber. Çok geçmiş olsun...

acil şifalar tüm bebeklere.2011 geride bıraktıgınız acıları unutturur inş ailenize

göz yaşları içinde okudum yazınızı inanınki bende bi prematüre annesiyim 27haftalık dünyaya geldi meleğim şimdi 17 aylık sizin yaşadığınız sıkıntıyı sanki kendim yaşamış gibi hissettim inanınki bizde hastanede çok yattık 50 gün yattı kızım yoğun bakımda bizde çok hayat testlerinden sıkıntılarından geçtik allahım evlatlarımızın acısını yaşatmasın bizlere benim sizde çok hoşuma giden ve içimi acıtan esas olaylardan biride eşinize olan desteğiniz metanetli olmanız ya sizin gibi olmayan tam tersi yapan erkekleri düşünün bunlardan biride benim eşim hiç destek olmadı hatta hep bei suçladı ben erken doğurdum sanki çoçuğumu okadar üzdüki beni anlatamam bunu sizlere saçlarıma aklar düştü sütüm çekildi siz yaparmıydınız böle şeyleri bebeğinizin canınızın içinin tek besin kaynağı olan anne sütünü annesini onu doğuran kadına böyle şeyler ben yaşadığım için çok içim sızladı sizin gibi bi babanın böyle olmasından dolayı allahım bağışlar yavrunuzu size inş analı babalı büyütün meleğinizi cümlemiz amin.:2:

Back