26 haftalık bebeğimin kilosu?

Esoskirec

Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2021
457
475
23
29
Doğru yere açmışımdır umarım. 26+2 haftalık hamileyim bebeğimin kilosu 870 grammış. Arkadaşım 26+6 onun bebeği bir kiloyu geçmiş. Aklım takıldı acaba az mı besleniyorum? Balık dışında herşeyi yemeye çalışıyorum aslında üzüldüm bu duruma forumda biraz okudum genelde bir kilonun üzerinde bu haftadaki bebekler. Fakat doktorum bebeğin kilosuyla ilgili bir yorum yapmadı ben de sormadım.
Suyu fazla dedi şeker testim normaldi halbuki onu takip edeceğiz dedi sadece. Bilgili anneler yorum yapabilir mi acaba ☺️

Her problem konusunda varım ya maalesef
Benim kızımın kilosu hamileyken gerideydi hep neler neler yedim
Kaşar yiyin o iyi kilo aldırıyor karsilastirmayin kimseyle bence her bebek aynı kiloda doğmuyor ve ordaki kiloda da doğmuyor benim en 2800 ölçüldü 3100 doğdu arada 1 hafta vardi 1 haftada aylarca almadığı kiloyu almamıştır bence

Her problem konusunda varım ya maalesef
Benim kızımın kilosu hamileyken gerideydi hep neler neler yedim
Kaşar yiyin o iyi kilo aldırıyor karsilastirmayin kimseyle bence her bebek aynı kiloda doğmuyor ve ordaki kiloda da doğmuyor benim en 2800 ölçüldü 3100 doğdu arada 1 hafta vardi 1 haftada aylarca almadığı kiloyu almamıştır bence
Peki doktor size diyor muydu kilosu geride diye? Güzel kiloda doğmuş bende 3 kilo doğsun istiyorum zaten kardeşim doğduğunda 2250 gramdi zor bir bebekti öyle olsun istemiyorum

Bebeğinizin kilosu gayet normal geçen hafta kontrole gittiğimde 25+5tim bebeğim 846 gram çıktı. Doktorum gayet güzel çok bile dedi. Her denilene kulak asmayın her bebek aynı olacak diye bir şey de yok zaten.

Kendinizi kiloya şartlamayın emin olun ki sağlıklı olması dışında hiçbir şey önemli değil. Bebeğin 2.5 kilo ile 3.5 kilo doğması arasında bir fark yok. Kilo doğduktan sonraki bebeğin beslenme veya büyümesi konusunda da bir etken değil. Benim bebeğim hep geriden geldi plesantası küçükmüş son haftalarda gerilik iyice açıldı ve 36. haftada doğum yaptım. 2100 gr doğdu evet çok küçüktü ama kendim nasıl yapıcam korkusu dışında bir zorluk yaşamadım, saatinde emen uyuyan gazsız bir bebekti. Doğduktan sonraki ilk ay kontrolünde de 1500 gr alıp akranlarına yetişmişti

Kendinizi kiloya şartlamayın emin olun ki sağlıklı olması dışında hiçbir şey önemli değil. Bebeğin 2.5 kilo ile 3.5 kilo doğması arasında bir fark yok. Kilo doğduktan sonraki bebeğin beslenme veya büyümesi konusunda da bir etken değil. Benim bebeğim hep geriden geldi plesantası küçükmüş son haftalarda gerilik iyice açıldı ve 36. haftada doğum yaptım. 2100 gr doğdu evet çok küçüktü ama kendim nasıl yapıcam korkusu dışında bir zorluk yaşamadım, saatinde emen uyuyan gazsız bir bebekti. Doğduktan sonraki ilk ay kontrolünde de 1500 gr alıp akranlarına yetişmişti
Ya bunları duyduğuma çok sevindim. Benim kardeşim 2250 gram doğmuştu. Sonrasında da iştahı hiç açılmadı hep ufak zayıf hasta bir bebekti. O yüzden çekiniyorum

Bebeğinizin kilosu gayet normal geçen hafta kontrole gittiğimde 25+5tim bebeğim 846 gram çıktı. Doktorum gayet güzel çok bile dedi. Her denilene kulak asmayın her bebek aynı olacak diye bir şey de yok zaten.
Aa gerçekten mi forumda okuduklarim hep bir kilonun üzerinde olduğu için endişelendim

Peki doktor size diyor muydu kilosu geride diye? Güzel kiloda doğmuş bende 3 kilo doğsun istiyorum zaten kardeşim doğduğunda 2250 gramdi zor bir bebekti öyle olsun istemiyorum
Evet diyordu hem de her kontrolde
Kaşar gerçekten işe yarıyor
Her hafta balık yiyordum
Ceviz yiyordum onlar da ise yariyor

Evet diyordu hem de her kontrolde
Kaşar gerçekten işe yarıyor
Her hafta balık yiyordum
Ceviz yiyordum onlar da ise yariyor
Balık dışında soylediklerinizi yiyorum aslında balık için de hap içiyorum yerini tutmuyor ama elimden birşey gelmiyor

Back
X