Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Z zeynepthevideographer sanki onun da böyle başlamıştı yanlış hatırlamıyorsamMerhabalar ben yüksek tansiyon hastasıyım şuan 26. Hafta dayım bugün kontrolumde amniotik sıvıda azalma olduğunu söyledi eve yolladı istirahat edip bir hafta sonraya muayene verdi başına helen varmı yardimci olurmusunuz kizlar
Merhaba, amniyotik sıvıdaki azalma tansiyon sebebiyle bebeğin beslenememesinden, böbreklerin çalışmamasından mı kaynaklanıyor? Yoksa bir sızıntı mı var? Bunun sebebini söylemedi mi?Merhabalar ben yüksek tansiyon hastasıyım şuan 26. Hafta dayım bugün kontrolumde amniotik sıvıda azalma olduğunu söyledi eve yolladı istirahat edip bir hafta sonraya muayene verdi başına helen varmı yardimci olurmusunuz kizlar
Tansiyon sebebiyle olduğunu söyledi gelişiminde 1 hafta geriden geldiğini söylüyordu zaten bu hafta birde bu şu olayı eklendi. Diğer doğumum 31 haftalık olmuştu. Buda erken olucak diye biraz korkuyorum açıkçasıMerhaba, amniyotik sıvıdaki azalma tansiyon sebebiyle bebeğin beslenememesinden, böbreklerin çalışmamasından mı kaynaklanıyor? Yoksa bir sızıntı mı var? Bunun sebebini söylemedi mi?
Anladım Zaten ilaç ve diyet vermiştir. İnşaallah miadında doğurursunuz. Benim durumum farklıydı. Suyu sızmıştı. 31 haftalık olan nasıl şu an? Küvözde çok kaldı mıTansiyon sebebiyle olduğunu söyledi gelişiminde 1 hafta geriden geldiğini söylüyordu zaten bu hafta birde bu şu olayı eklendi. Diğer doğumum 31 haftalık olmuştu. Buda erken olucak diye biraz korkuyorum açıkçası
Şuan 3. Sınıfa gidiyor 1.300 gram dogdu 49 gün kuvezde kaldı şuan hiçbir problemi yok Allah şükürAnladım Zaten ilaç ve diyet vermiştir. İnşaallah miadında doğurursunuz. Benim durumum farklıydı. Suyu sızmıştı. 31 haftalık olan nasıl şu an? Küvözde çok kaldı mı
Masaallah çok güzel. Onda da mı preeklempsi vardı?Şuan 3. Sınıfa gidiyor 1.300 gram dogdu 49 gün kuvezde kaldı şuan hiçbir problemi yok Allah şükür
Evet benim böbrek yetmezligim ve hiper tansiyonum var gebeliklerin zor geciyor. Kazayla olunca doğurmaya karar verdim bu haftaya kadar güzel geldik ama bu hafta biraz tökezledimMasaallah çok güzel. Onda da mı preeklempsi vardı?
Allah şifa versin, sağlıkla zamanında kucağına alEvet benim böbrek yetmezligim ve hiper tansiyonum var gebeliklerin zor geciyor. Kazayla olunca doğurmaya karar verdim bu haftaya kadar güzel geldik ama bu hafta biraz tökezledim
Evet ozmanda tansiyonum vardı o sebepten gelişim geriliği ve erken doğum olduMasaallah çok güzel. Onda da mı preeklempsi vardı?
Anladim. Allah yardımcınız olsun. Sağlıkla gelsin minikEvet ozmanda tansiyonum vardı o sebepten gelişim geriliği ve erken doğum oldu