26 haftada doğan kızım

Çok teşekkür ederim , bebeğiniz ne kadar entübe kaldı acaba her bebek farklıdır biliyorum ama genede aynı hafta oldukları için merak ettim .
Birde acaba mantar enfeksiyonu hakkında bilginiz var mı ?inşallah benim kızımda sağlıkla sıhhatle evine gelir

İyi akşamlar öncelikle. Benim bebeğim başından beri burundan oksijen desteği alıyordu çünkü benim erken doğum olacağı tahmin edildiği gibi 2 doz ciğer geliştirici iğne olmuştum. Sadece oksijen değeri bir ara düştüğü için (prematüre apnesi vardı) 2 gün entübe kalmıştı onun dışında burundan alıyordu. Kilo almaya başladıkça zaten ciğerleri de gelişiyordu ve kendi kendine solunumunu yapmaya başlayınca oksijen desteğini çıkarmışlardı.

Ne yazık ki mantar enfeksiyonu hakkında bilgim yok. Bize de antibiyotik tedavisi uygulamislardi bir kaç defa ama mantar için değildi. Umarim en kısa zamanda yanınıza gelir bebeğiniz

10 gün önce fda amaliyatı oldu kızım , amaliyat iyi geçti dediler , ama bir türlü toparlanmıyor entübeden ayırmaya çalıştılar 2 kere tolere edemedi, kilo alımıda durdu ameliyattan sonra halen 1134 gram , 26+2 de doğdu bugun 35. Gün
Elimden birşeyde gelmiyor ,Allahım diyorum ne olur benim bekleyişime kızımın bu kadar küçükken bu denli büyük sorunlarla baş etmesine değsin

Allahim Şafi ismi ile bebeğinize şifa versin, geçmiş gitmiş olsun İnşallah

arkadasimin bebegi de o civarda dogdu .174 gun tami tamina kuvez macerasi sonunda suan cok mutlu cok tatli afacan bir bebis oldu.umarim cok daha kisa surede kiziniza kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…