• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

26 haftada doğan kızım

Bulamadm1

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2022
11
9
6
38
Merhaba 18 gün önce 26 haftada doğum yaptım 900 gram 36 cm bir kızım oldu ,
18 gün oldu doğum kilosuna ulaşmaktan başka iyi haber almadım ,
Anne sütünü çok az alıyor 2 saatte 2 ml
Bugün enfeksiyon için ilaca başlamışlar
Solunumu halen entübasyon tüpü ile sağlanıyor,

Çok yıpratıcı bu süreç ,
Bizi neler bekliyor bilmiyoruz, AYNI ŞEYLERİ YAŞAYAN ARKADAŞLAR YAZABİLİR Mİ ?

Çok yıpratıcı bu süreç ,

Süreç hakkında çok detaylı bilgim yok ama umarım en kısa zamanda güzel haberler ve kucağınızda kızınızla ayrılırsınız hastahaneden 🤲🏻

Çok yıpratıcı bu süreç ,
allah şifa versin siz dirayetli olun

Çok çok şifalar diliyorum

Kadir suresini ve amenerresuluyu hergun okuyun bolbol

Çok yıpratıcı bu süreç ,
Ne güzel doğum yapmissiniz yaşıyor bebeğiniz,benim 25 haftam bitmişti ki bebeğim karnimda öldü,doğsa demek yaşayacaktı o da,çok düşündüm acaba yaşarmiydi dogsaydi diye (çok oldu gerçi 2010 senesinde yaşadım ben bunu)geçen günlerde bir arkadasim doğum yaptı 28. Haftada o da biraz solunum sıkıntısı çekti ama çıkardılar sonra,şuan gayet iyi durumu hiçbir sıkıntısı yok ek gıdaya bile geçmişler hatta o kadar olmuş, Allah size bağışlasın inşallah kavuşun hemen herşey yolunda gitsin

Sağlıkla kavuşun inşaallah.Bir tanıdığın bebeği sanırım kilo olarak daha düşük doğdu ama uzun da sürse sağlıkla kavuştular.rabbim güç kuvvet versin inşaallah sizde kavuşun

Ne güzel doğum yapmissiniz yaşıyor bebeğiniz,benim 25 haftam bitmişti ki bebeğim karnimda öldü,doğsa demek yaşayacaktı o da,çok düşündüm acaba yaşarmiydi dogsaydi diye (çok oldu gerçi 2010 senesinde yaşadım ben bunu)geçen günlerde bir arkadasim doğum yaptı 28. Haftada o da biraz solunum sıkıntısı çekti ama çıkardılar sonra,şuan gayet iyi durumu hiçbir sıkıntısı yok ek gıdaya bile geçmişler hatta o kadar olmuş, Allah size bağışlasın inşallah kavuşun hemen herşey yolunda gitsin
Çok üzüldüm 😔 Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın , çok zor sizede sabıtlar diliyorum

Çok yıpratıcı bu süreç ,
Kan ve idrar kültürü yapmışlar üreme olmuş, ve antibiyotiğini değiştirmişler,
ALLAHım sana sağlık sıhhat versin kızım,
Bunu görenlerden kızım için dua istiyorum , lütfen Allah rızası için kızama dua edermisiniz 😓
Çok özledim ama görmeme izin vermiyorlar, delirmek üzereyim artık
Yarın gene görmek umuduyla gideceğim ,

Kan ve idrar kültürü yapmışlar üreme olmuş, ve antibiyotiğini değiştirmişler,
ALLAHım sana sağlık sıhhat versin kızım,
Bunu görenlerden kızım için dua istiyorum , lütfen Allah rızası için kızama dua edermisiniz 😓
Çok özledim ama görmeme izin vermiyorlar, delirmek üzereyim artık
Yarın gene görmek umuduyla gideceğim ,
Bugun 1 100 gramla pda amaliyatı oldu kızım ,baygın yatıyordu , amaliyat iyi geçti ama genel durumu kritik,
Rabbim seni bağışlasın kızımm

Ah canım benim Rabbim kızını size bağışlasın inşallah, dua ediyorum sizin için, güle oynaya eve gireceğiniz günler çabucak gelsin inşallah annesi🙏

Çok yıpratıcı bu süreç ,
Oyy kuzum Allahım size bağışlasın onu. Bir tanıdığımın daha küçük doğmuştu bebeği. Maşallah şimdi akıllı cimcime. Bol dua edin, stres yapmayın 😊🌹

Bugun 1 100 gramla pda amaliyatı oldu kızım ,baygın yatıyordu , amaliyat iyi geçti ama genel durumu kritik,
Rabbim seni bağışlasın kızımm
İnşallah kısa sürede sağlığına kavuşur ve mutlu mesut çıkarsınız hastaneden. Rabbim sağlık sıhhat versin.

Merhabalar çok geçmiş olsun Allah bebeğinize sağlık, size bol bol sabır versin inşAllah🤲🏻
Ben de 26+1 doğum yapmıştım 940gr 35cm. 80 gün kuvözde kaldı şu an yanımda çok sağlıklı maşallah🧿 Bebeğimde de pda vardı ama ilaç tedavisi ile kapanmıştı küvezdeyken. Rop vardı hastaneden takipli olarak taburcu olmuştuk 4 ağustosta götürmüştüm kontrole, doktor tekrar gelmenize gerek yok göz damarları gelişimini tamamlamış gözleri çok iyi demişti şükürler olsun.
ayrıca 2ml içmesi az değil zaten o kiloda doğup onu tolere edebilmesi bile büyük bir şey. Zamanla inşallah midesi tolere etmeye başladıkça süt miktarını arttıracaklardır. Antibiyotik tedavisi yapmaları zaten olağan bir şey merak etmeyin doktorlar orada onlara çok iyi bakıyorlar.
Sizin de sanıyorum ki ortalama 2.5-3 aylık bir bekleme süreciniz olur kilo almasını beklerler, tabii ki en önemlisi ciğerlerinin görevini tamamiyle yerine getirip kendi oksijenini kendisi alması, bu da yavaş yavaş olan bir şey tabii ki. Şu an zaten çok minik entübe kalması, fazla efor sarf etmemesi onun için çok daha iyi olabilir. Dr'lar zaten uygun gördükleri zaman burundan oksijene geçirirler. Benim oğlum 2.390gr ile eve gelmişti, size de iki kiloyu görünce, kuvözde kalmasını gerektirecek bir sağlık sorunu olmadıkça verirler diye düşünüyorum.
Tekrar çok geçmiş olsun sorularınız olursa yardım etmek isterim, siz yeter ki umudunuzu kaybetmeyin. Miniginize güvenin, prematüreler sandığınızdan çok daha güçlüler🤗

Back