26.hafta bebek haraketleri

samozlem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2012
886
1.733
Merhaba aslında durum bende biraz karışık 25 haftalıkken ve her şey çok iyi giderken hiç bir sorun yokken sabah kanamayla uyandım. Acil apar topar
Hastaneye kaldırıldım. Doktorum plesantanın yüzde 5 lik kısmının ayrıldığını söyledi. İstirahat ediyorum sürekli ve kanamam çok şükür kendi durdu. Her an tekrarlayacak sanıyorum korku içindeyim. Bebeğimin hareketlerini tekmelerini karnımda değilde kasıklarım da hissediyorum. Normal mi? Acaba diyorum erken doğum riskimde mi var. Pazartesi kontrolüm var ama endişeliyim arada kasıklarım da hassasiyet ve hafif sızı da hissediyorum. Dr sabah akşam magnezyum verdi. Böyle olanlar varsa desteğinize ihtiyacım var 🙏

Doktoruna msj at istersen bi sor o yönlendirir

allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin bende 4 ay önce plesenta ayrılmasıyla erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim lütfen sadece yat ve stres yapma:KK43:

allah sağlıcakla gelmesini nasip etsin bende 4 ay önce plesenta ayrılmasıyla erken doğum yaptım bebeğimi kaybettim lütfen sadece yat ve stres yapma:KK43:
Sabır dilerim. Stres yapmamak imkansız. Ne kadarlıktı sebep buldular mı

Merhaba önceki gebeliğimde yaşamıştım bunu
Plesanta dekolman deniliyor 3 kez bacaklarımdan akan kanamam oldu
Bunun tek çaresi hiç kalkmamak bol bol yatmak ve bol su içmek tuvalet harici kalkma canım
Bendede üçte 1i ayrılmıştı sonra düzelmişti

Yatıyorum raporluyum bana da yüzde 5 lik kısım dendi. Plesentanın Rahime yakın olma tarafında kanama olmuş. Kanama olana kadar hiç bir şeyim yoktu ne detaylı ultrasonda bişey gördüler ne rutinlerde hepsi çok iyiydi. Çok korkuyorum yemek ve wc için kalkıyorum. Ya tekrar olursa korkusunu yüreğimden atamıyorum. Sizin bebeğiniz yaşadı inşallah

Yatıyorum raporluyum bana da yüzde 5 lik kısım dendi. Plesentanın Rahime yakın olma tarafında kanama olmuş. Kanama olana kadar hiç bir şeyim yoktu ne detaylı ultrasonda bişey gördüler ne rutinlerde hepsi çok iyiydi. Çok korkuyorum yemek ve wc için kalkıyorum. Ya tekrar olursa korkusunu yüreğimden atamıyorum. Sizin bebeğiniz yaşadı in
sağol canım film izle kitap oku.28 haftalıktı bir ay yaşadı oğlum.sebep plesenta ayrılmıstı canım acil sezeryan yaptılar
Öyle üzüldüm ki 7 aylıkmış halbu ki rabbim kucağınızı boş bırakmasın yüreğinize ferahlık dilerim. Bunları okuyunca ben de çok korkuyorum ama elimden de bişey gelmiyor

Yatıyorum raporluyum bana da yüzde 5 lik kısım dendi. Plesentanın Rahime yakın olma tarafında kanama olmuş. Kanama olana kadar hiç bir şeyim yoktu ne detaylı ultrasonda bişey gördüler ne rutinlerde hepsi çok iyiydi. Çok korkuyorum yemek ve wc için kalkıyorum. Ya tekrar olursa korkusunu yüreğimden atamıyorum. Sizin bebeğiniz yaşadı in

Öyle üzüldüm ki 7 aylıkmış halbu ki rabbim kucağınızı boş bırakmasın yüreğinize ferahlık dilerim. Bunları okuyunca ben de çok korkuyorum ama elimden de bişey gelmiyor
amin kuzum allahım kimseye yaşatmasın. lütfen kalkma yat sürekli ben arada işe geliyordum ve işe geldiğim ğün oldu olanlar cok pişmanım:KK43:

amin kuzum allahım kimseye yaşatmasın. lütfen kalkma yat sürekli ben arada işe geliyordum ve işe geldiğim ğün oldu olanlar cok pişmanım:KK43:
Aminn Aminn. yatıyorum şimdilik 5 gün verdi doktor sonra bir 5 gün daha alıcam. Sonrasını bilmiyorum 32 ye daha çok var ama çok stresliyim öyle moralim bozuk ki. Düşündükçe ruhum daralıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Nolur dua edin bana. Ben de size edeyim. Stres belki zarar veriyor bebeğe ama elimde değil bir kere onu kaybetme korkusu sardı içimi çünkü.

Aminn Aminn. yatıyorum şimdilik 5 gün verdi doktor sonra bir 5 gün daha alıcam. Sonrasını bilmiyorum 32 ye daha çok var ama çok stresliyim öyle moralim bozuk ki. Düşündükçe ruhum daralıyor ne yapacağımı bilemiyorum. Nolur dua edin bana. Ben de size edeyim. Stres belki zarar veriyor bebeğe ama elimde değil bir kere onu kaybetme korkusu sardı içimi çünkü.
Yakın arkadaşlarımdan birinde mevcuttu ve onun artık kopma noktasındaydı. Ona rağmen günlük işlerini yapıyordu doktoru bir şey demiyordu. Tabi bu 6 sene önceydi, bu kadar bilinçli değillerdi belki de. Bol bol istirahat edin. Dualarım sizinle ♥

Yakın arkadaşlarımdan birinde mevcuttu ve onun artık kopma noktasındaydı. Ona rağmen günlük işlerini yapıyordu doktoru bir şey demiyordu. Tabi bu 6 sene önceydi, bu kadar bilinçli değillerdi belki de. Bol bol istirahat edin. Dualarım sizinle ♥
Çok teşekkür ederim. Yaşıyor değil mi arkadaşınızın bebeği?

Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım merak etme birsey olmaz allahın izniyle.bol bol dua et:KK43:

haklısın cok iyi anlıyorum ama bebeğine yapma bunu oyalan film izle,takma lütfen çok etkileniyorlar
Yapıcam dediğinizi sürekli de yattığım için okumadığım site yorum kalmadı hep de kötü sonuçlar. Rabbim yaşatmasın dilerim sağ olun desteğiniz için.

X